INFORÁDIÓ 
2021. január 27. szerda
Angelika

kövér lászló

2020.11.08. 13:32

Kövér: joguralom helyett a mindenkori erősek uralkodnának az unióban

Az Európai Unió ma még csak Magyarországon próbál példát statuálni a pénzügyi és jogállamisági kérdések összekapcsolásával, de amennyiben ezt sikerre tudja vinni, akkor a joguralom helyett a mindenkori erősebbek fognak uralkodni Európában - mondta a házelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
2020.09.29. 18:19

Megnyílt a Nemzeti Múzeum Trianon-kiállítása

Szenvedő szerkezet - Hétköznapi Trianon címen vándorkiállítással, Összetartozás Éve elnevezéssel pedig kerítéstárlattal emlékezik a trianoni békediktátum aláírásának századik évfordulójára keddtől a Magyar Nemzeti Múzeum.
2020.07.20. 22:13

Negyedik napjához ért az uniós csúcs - a nap

Tovább tárgyalnak az uniós költségvetésről és a helyreállítási alapról a tagállami vezetők. Újabb 6 embernél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, 511 aktív fertőzöttet tartanak nyilván. Már az ősszel az országgyűlés elé kerülhet a távmunka szabályozásáról szóló változtatás. A nap legfontosabb hírei július 20-án.
2020.07.07. 19:00

Kövér László: hideg polgárháború zajlik a világban, és nem tudom, hol lesz a vége

A politikai intézményrendszerbe vetett bizalom is meglehetősen gyenge lábakon áll, és ez óriási baj – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy hiányolja az érdemi vitákat a parlamentből, hogy miért nem volt digitális ülésezés, hogy mi áll a George Floyd-ügy hátterében és hogy mit remélhet Magyarország az unió német soros elnökségétől. Az interjú szerkesztett, rövidített változata.
2020.06.04. 16:30

Politikai nyilatkozat a békediktátum századik évfordulóján - a teljes dokumentum

Felhívással fordult a magyar Országgyűlés a környező országok parlamentjéhez és az Európai Unió vezetőihez a trianoni békediktátum századik évfordulóján. A nemzeti önazonosság védelméről szóló, kormánypárti politikusok által megfogalmazott dokumentumot Szűcs Lajos, a parlament jegyzője ismertette a törvényhozás csütörtöki emlékülésén.
2020.06.03. 07:23

Kövér László: először vérrel, utána az ország kétharmadával fizettünk

Az Országgyűlés elnöke szerint a mostani évfordulón a trianoni döntést követő egy évszázad teljesítményére kell koncentrálni. Kövér László a Magyar Nemzetben szerdán megjelent interjúban arról is beszélt, hogy nem tartja őszintének a főpolgármester ezalkalomból tett kezdeményezését, s, hogy a magyar baloldal újra és újra rátámad a saját nemzetére.
2020.05.03. 10:17

Kövér László: porlik a demokráciába vetett közbizalom

A politikában is egyfajta totális verseny, polgárháború kezd kibontakozni mindenhol, ahol demokráciáról egyáltalán beszélni lehet, meg érdemes; a szemben álló felek nem válogatnak az eszközökben - véli az Országgyűlés elnöke, aki szerint különösen érvényes ez egymás lejáratására.
2020.02.25. 13:40

Megkoszorúzták a Nemzeti vértanúk emlékművét

Kövér László házelnök és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere is koszorút helyezett el kedden, a kommunizmus áldozatainak emléknapján a budapesti Vértanúk terén található Nemzeti vértanúk emlékművénél.
2020.02.24. 18:51

Csókay András kapta a Polgári Magyarországért díjat

Csókay András idegsebész kapta a Polgári Magyarországért díjat. A kitüntetést Mádl Dalma, Mádl Ferenc volt államfő özvegye és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke adta át.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018