INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 18. szerda
Diána

kövér lászló

2019.09.10. 12:27

A magyarokról beszéltek a német parlamentben

A németek soha nem felejtik el a magyarok 1989-ben tanúsított bátorságát, amellyel hozzájárultak Németország egységének helyreállításához - hangsúlyozta a német szövetségi parlament (Bundestag) elnöke Berlinben.
2019.09.05. 19:49

Kövér László: a gyermekvállalás a legszemélyesebb közügy

Történelmi nézőpontból a gyermekvállalás a legszemélyesebb közügy, és az "európai meghasonlást" csak akkor lehet elhárítani, ha minden európai országban a legfontosabb közüggyé válik társadalmi, gazdasági, kulturális és politikai értelemben egyaránt - mondta az Országgyűlés elnöke a III. Budapesti Demográfiai Csúcson csütörtökön a Várkert Bazárban.
2019.08.10. 21:45

Kövér László: Magyarország elégette konfliktuspotenciálja egy részét

Az Országgyűlés elnöke szerint senki sem szereti a "balhés gyereket". Beszélt a születésszám növelésének módjáról is, kifejtve: nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.
2019.07.10. 12:23

Kövér László: van, amikor az összefogás nem hoz, hanem visz

Bár az őszi menetrend még nem ismert, a korábbi szokásoknak megfelelően most sem tartana parlamenti ülést az önkormányzati választás előtt az Országgyűlés elnöke. Kövér László az InfoRádió Aréna című műsorában az új köznevelési törvényről is beszélt, amelyről várhatóan pénteken szavaz a Ház.
2019.07.09. 21:47

Befutott Kelenföldre az 1-es villamos - Hírösszefoglaló

Magyarországon a legkiszolgáltatottabb csoportok munkaerőpiaci integrációjának folytatását sürgette az Európai Unió Tanácsa. Megkötötte a T-Systems eladásáról szóló előzetes megállapodást  a Magyar Telekom és a 4iG.
2019.07.09. 18:55

Kövér László: nem a Fidesznek fontos a Néppárt, hanem a Néppártnak a Fidesz

A kormányoldal csak átmenetileg, a jogállamiságról szóló viták lezárásáig vette le a napirendről a közigazgatási bíróságok megalakításának tervét - mondta az Országgyűlés elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol a Fidesz és az Európai Néppárt kapcsolatáról is beszélt a politikus.
2019.05.11. 20:17

Kövér: a csodákra nem várni kell, azok a jövő nemzedékeiben rejtőznek

A csodákra nem várni kell, mert azok a gyermekekben, a jövő nemzedékeiben rejtőznek, és hittel, szeretettel, valamint kitartással mindig átlényegíthetik az életet - mondta Kövér László házelnök szombaton Budapesten, a Fiatalok a Polgári Magyarországért díj ünnepélyes átadásán.
2019.04.27. 18:35

Rászorulók kapják az Esztergomban megszentelt búzát

Az Országgyűlés elnöke Esztergomban a Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem programsorozat országos indító eseményén arról beszélt, ez az ünnep lélekben közelebb hozhatja egymáshoz a magyarokat.
2019.03.21. 07:07

Magyar tagozat alakult a svájci parlamentben

Svájc legfőbb államhatalmi szervének, a Szövetségi Gyűlésnek a vezetőivel tárgyalt Bernben Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán - közölte Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke az MTI-vel.
2019.03.08. 15:48

Kövér László: példátlan összecsapás zajlik

Újszerű hadviselés zajlik Európa ellen - mondta Kövér László házelnök a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) plenáris ülésén. Szijjártó Péter a magyar közösségek jogainak védelmét ígérte.
2018.12.18. 10:38

Kövér László: szép évek elé néző Magyarországot látok magam előtt

Szigorítana a házszabály fegyelmi rendelkezésein Kövér László, az Országgyűlés elnöke, de nem várja ettől, hogy megakadályozza az ellenzéki akciókat. A házelnök az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a minisztériumi apparátusok blokkoló erejéről, az azonnali kérdések kiüresedéséről és a bizottsági ülések nyilvánosságáról is. A politikus, aki egyben a Fidesz országos választmányának elnöke is, részleteket árult el az EP-lista összeállításáról és a kormányzás hosszú távú terveiről is. A beszélgetés rövidített, szerkesztett változata.
2018.12.14. 06:02

Kövér László: még az idén összeállítja EP-választási listáját a Fidesz

Szigorítaná a házszabályban rögzített fegyelmi büntetéseket Kövér László, az Országgyűlés elnöke a parlament szerdai ülésén történtek után. A Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy pártja még az idén listát készül állítani a jövő májusi európai parlamenti választásokra.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018