INFORÁDIÓ 
2020. január 21. kedd
Ágnes

kósa lajos

2019.10.21. 11:42

Kósa Lajos már időközi választásról beszél Győr kapcsán

A Fidesz alelnöke egy televíziós interjúban nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Győrben időközi választáson döntsenek újra a polgármester személyéről. Kósa Lajos szerint Borkai Zsolt nem hozhatja olyan helyzetbe a saját városát, amilyenbe a nyilvánosságra hozott videója miatt került.
2019.10.15. 13:47

Gulyás Gergely: Borkai Zsolt aranyérmeket szerzett a balliberális jelölteknek

A kormány tiszteletben tartja a választók döntését és nyitott az együttműködésre a megválasztott településvezetőkkel – hangsúlyozta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter az Alapjogokért Központ konferenciáján. Szerinte az önkormányzati választásra Magyarországon kétpártrendszer alakult ki.
2019.10.14. 16:23

Kósa Lajos: az ellenzék működőképesebb stratégiára váltott

Nem találták még fel az instant önkormányzati győzelmet - fogalmazott Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke a választás eredményét értékelve a XXI. Század Intézet hétfői panelbeszélgetésén. A résztvevő elemzők abban egyetértettek, hogy a több helyen megvalósult ellenzéki összefogással a centrális erőtérnek vége.
2019.09.28. 20:59

A Fidesz alelnökének jelölhetik Kósa Lajost – hírösszefoglaló

Orbán Viktor kormányfő is részt vesz Jacques Chirac volt francia államfő hétfői gyászszertartásán. A Fidesz alelnökének jelölhetik Kósa Lajost a párt vasárnapi tisztújító kongresszusán. Átadták a főváros II. kerületében a máriaremetei Gyarmati Dezső Uszodát. A nap hírösszefoglalója.
2019.09.18. 09:49

Új szerepet kaphat Kósa Lajos

Az önkormányzati választások utáni héten, szerdától péntekig kihelyezett ülést tart a Fidesz–KDNP képviselőcsoportja – értesült a Magyar Nemzet.
2019.09.07. 19:12

Kósa: az ellenzéki együttműködés összeomlott

Az ellenzéki együttműködés összeomlott, kevés helyen van érdemi együttműködés, az is inkább konfliktusos - fogalmazott Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a Somogy megyei Kötcsén szombaton, a Polgári Pikniket megelőzően.
2019.07.31. 13:41

A települések negyedében lesz önálló Fidesz-KDNP-jelölt

A Fidesz-KDNP az őszi önkormányzati választásra több polgármesterjelöltet indít, mint 5 évvel ezelőtt - mondta a kormányzópárt kampányfőnöke. Kósa Lajos szerint pártja az építkezést, a fejlesztést és a gyarapodást kínálja az országnak.
2019.07.15. 15:15

A debreceni botrány volt a téma a honvédelmi bizottságban

Egyöntetűen elítélték az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának tagjai hétfői zárt ülésükön a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban történt erőszakos cselekményt.
2018.10.21. 14:48

Demeter Márta reagált a nemzetbiztonsági átvilágításra

Áll elébe az újabb, öt év alatt már a harmadik nemzetbiztonsági átvilágításának Demeter Márta, az LMP társelnöke, aki ezt Kósa Lajosnak, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága fideszes elnökének nyilatkozatára reagálva közölte vasárnap az MTI-vel.
2018.04.25. 22:24

Kósa Lajos távozik a kormányból

A Fidesz elnöksége szerdán megválasztotta Kósa Lajost a 2019-es önkormányzati választási kampány országos kampányfőnökének - ezt maga az érintett jelentette be egy lapinterjúban.
2018.03.14. 10:39

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra a Kósa Lajossal kapcsolatos állítólagos okiratokból

Újabb részleteket hozott nyilvánosságra a Magyar Nemzet március 14-i számának szerző megjelölése nélkül közölt cikke a Kósa Lajossal kapcsolatos állítólagos üzleti ügyekről. A tárca nélküli miniszter kedden úgy reagált, hogy a cikkben szereplő ügyben és személytől soha nem kapott pénzt. A lap szerdai száma szerint egy közjegyzői okirat arról szól, hogy a megbízó több mint 800 millió forintot ajándékozna a fideszes politikus édesanyjának.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018