INFORÁDIÓ 
2020. június 5. péntek
Fatime

kásler miklós

2020.05.28. 19:48

Így halad a magyar lélegeztetőgép gyártása

Megtekintette a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) fejlesztett lélegeztetőgép prototípusának gyártási üzemcsarnokát Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
2020.05.10. 09:25

Új mentőautókat kapott az Országos Mentőszolgálat

Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter új járműveket és a járvány alatti helytállásért miniszteri elismeréseket adott át vasárnap délelőtt Budapesten, a Mentők Napja alkalmából.
2020.05.04. 22:19

Új szakaszába lépett a járvány elleni védekezés - a nap hírei

Fokozatosan újra indulhatnak az egészségügyi ellátások. Megközelítette a százmilliót a világjárvány kirobbanása óta importált maszkok száma - mondta napirend előtt a külgazdasági és külügyminiszter. 84 ezer diák, köztük 454 nemzetiségi tanuló írta meg a magyar nyelv és irodalom érettségit. A nap legfontosabb hírei május 4-én.
2020.04.22. 18:25

Újabb adatok derültek ki a kórházi ágyak felszabadításáról

A várható legrosszabb forgatókönyvre kell felkészülnie az egészségügynek a koronavírus-járvány miatt, hogy egyetlen magyar ember se maradjon ellátatlanul - mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a kórházigazgatókkal és intézetvezetőkkel folytatott konferenciabeszélgetésen.
2020.04.20. 12:25

Kásler Miklós jó eredményekről számolt be

Magyarország eddig sikeresen védekezik a járvány ellen, más országokkal összehasonlítva kimagaslóan jól áll a fertőzések számát és a fajlagos halálozási arányt tekintve - közölte Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2020.04.12. 21:18

Újabb kórházvezetőt, az EMMI korábbi helyettes államtitkárát is menesztette Kásler Miklós

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere vasárnap megszüntette Cserháti Péter, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) főigazgatói megbízását - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vasárnap az MTI-t. A főigazgató korábban az EMMI egészségügyi helyettes államtitkáraként, illetve az Egészséges Budapest Program miniszteri biztosaként is tevékenykedett.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018