INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 6. csütörtök
Berta, Bettina

kálmán olga

2019.06.21. 15:31

Elemzők: Gyurcsány Ferenc vérszagot érez, Karácsony Gergely mindent elveszíthet

Az őszi önkormányzati választáson hasonló részvételi arány várható, mint az EP-választáson - véli a Nézőpont Csoport vezetője. Mráz Ágoston Sámuel szerint lesznek olyan ellenzéki szavazók, akik Tarlós Istvánra voksolnak Budapesten. Pulai András, a Publicus Intézet ügyvezetője szerint viszont az lesz fontos, mit lépnek a bizonytalanok. Helyzetelemzés az InfoRádió Aréna című műsorában.
2019.06.18. 18:23

Előválasztás: 50 ezer embert várnak, 100 ezerben reménykednek

Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga indul el az ellenzéki előválasztáson, amelyen Tarlós István budapesti főpolgármester legesélyesebb kihívóját akarják megtalálni. A voksolás csütörtökön kezdődik. A szervezők legalább 50 ezer embert várnak rá, de 100 ezer résztvevőben reménykednek.
2019.06.07. 11:44

Karácsony Gergely vitába száll

Lesz feladat a pártok közötti megromlott viszony helyreállításával - reagált Kálmán Olga indulására az ellenzéki előválasztáson. Az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje négy témában szeretne vitázni két ellenfelével.
2019.06.06. 18:07

Karácsony Gergely eddig azt hitte, ő lesz a DK főpolgármester-jelöltje

Minél több jelölt és program indul az ellenzéki főpolgármester-előválasztáson, annál nagyobb legitimitása lesz Tarlós István egyetlen kihívójának - mondta Karácsony Gergely csütörtökön, arra reagálva, hogy Kálmán Olga televíziós újságíró a Demokratikus Koalíció (DK) támogatásával, de független jelöltként részt kíván venni az elővoksoláson.
2018.08.01. 11:06

Megérkezett az új vezetés a Hír TV-be

Alig tíz percig tartott az állománygyűlés, amelyen az új tulajdonos, Nyerges Zsolt elmondta a dolgozóknak, kik irányítják ezentúl a televíziót.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018