INFORÁDIÓ 
2019. november 17. vasárnap
Gergő, Hortenzia

káel csaba

2019.11.13. 18:16

Januártól létrejön a Nemzeti Filmintézet

A teljes mozgóképszakmáért felel majd a Nemzeti Filmintézet, amely Káel Csaba, a magyar mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos kezdeményezésére jöhet létre január 1-től. Az erről szóló törvényjavaslatot már benyújtotta a kormány az Országgyűlésnek.
2019.10.14. 16:58

Változások a filmalapnál, feláll az új döntőbizottság

Megújul a Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága: a testületet hétfőtől Káel Csaba rendező, filmügyi kormánybiztos; Kálmán András, a filmalap vezérigazgató-helyettese, filmforgalmazási szakember; Pesti Ákos producer, gyártásvezető; Fonyódi Tibor író, forgatókönyvíró; valamint Pál Ákos, a filmalap vezérigazgatója alkotja - közölte a filmalap.
2019.10.04. 18:31

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádióban hallható lesz mások mellett Laposa Bence borász, a Balatoni Kör elnöke, Salát Gergely Kína-szakértő, Nényei Pál író, irodalomtanár, Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos, valamint Homolya Róbert, a MÁV elnöke.
2019.09.24. 16:37

Káel Csaba: nem filmben, hanem mozgóképben kell gondolkodni

A tévéfilmek és sorozatok is fontosabb szerepet kaphatnak a jövőben a magyar filmgyártásban – ismertette az InfoRádió Aréna című műsorában az új filmügyi kormánybiztos. Káel Csaba szerint Közép-Európa felé kell fókuszálni a magyar filmgyártást és -forgalmazást.
2019.09.22. 07:33

Háborús dráma nyert a CineFesten

Alejandro Landes brazil rendező Monos című háborús drámája kapta a legjobb filmnek járó Pressburger Imre-díjat a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál díjkiosztó gáláján.
2019.04.03. 10:02

Káel Csaba: az ember elolvad, olyan szépeket írnak rólunk

Prémiumfesztivállá vált mostanra a Budapesti Tavaszi Fesztivál, a Müpa pedig immár nemcsak a magyar, hanem az európai kultúra egyik fellegvára is – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a fesztivált szervező operatív testület elnöke és a Müpa vezérigazgatója, Káel Csaba.
2019.01.28. 12:57

Nemzetközi együttműködéssel újítana a Müpa

Egyre több a bérletes látogató a Művészetek Palotájában, és a közönséget értő befogadóként tartják számon - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az intézmény vezérigazgatója. Káel Csaba arról is beszélt, hogy a webes közvetítések iránt sokan érdeklődnek külföldről is.
2018.10.05. 10:15

Káel Csaba: a térség fesztiváljaiból kiemelkedik a CAFe Budapest

Nemzetközi és magyar sztárokkal, bemutatókkal és formabontó köztéri programokkal várja a közönséget a pénteken induló CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál. Káel Csaba, a fesztivált szervező operatív testület elnöke úgy véli: a közönség egyre nyitottabb a kortárs alkotások iránt, az újrapozícionált fesztivál pedig ebben az időszakban a régió legsokoldalúbb kínálatát nyújtja.
2018.05.11. 12:46

Rangos kitüntetést kapott Káel Csaba

A francia Becsületrend lovagi fokozatával tüntették ki Káel Csabát. Az elismerést a francia nagykövet adta át a Müpa vezérigazgatójának Budapesten.
2018.03.22. 19:55

Nagy tervek a Müpában

Betelt a Budapesti Tavaszi Fesztivál naptára, több programot már nemigen bír el a rendezvény – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Káel Csaba, a fesztivál operatív testületének elnöke. A Müpa vezérigazgatója azt is elárulta, hogy az intézmény egy oktatási program elindításán dolgozik.
2018.02.08. 20:03

Különleges színpadi kísérlet a Müpában

Két darabot egy közös estén mutatnak be a Müpában. A két iker-előadást Káel Csaba rendezésében láthatják az érdeklődők, mindkét művet a világhírű Eötvös Péter vezényli.
2018.01.06. 10:40

Káel Csaba: kiemelkedően sikeres évet zárt a Müpa

Kiemelkedően sikeres évet zárt 2017-ben a Müpa Káel Csaba, az intézmény vezérigazgatója szerint, aki az MTI-nek adott interjújában azt is kiemelte, hogy a Müpa mára egy erős kulturális márkává vált hazai és nemzetközi szinten egyaránt.
2017.03.29. 19:56

Káel Csaba: modern praktikákkal csábít a Müpa

A programkínálat sokszínűségével, tematikájával és utcai rendezvényekkel igyekszik a Budapesti Tavaszi Fesztivál vonzó lenni a fiatalok számára. Erről Káel Csaba, az eseménysorozat operatív testületének elnöke, a Művészetek Palotája vezérigazgatója beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018