INFORÁDIÓ
2021. június 22. kedd
Paulina

jávor benedek

2021.02.10. 14:19

Jávor Benedek felszólította a kormányt, terítse a lapokat

A kormány tervei nem tükrözik a főváros szempontjait, amelyeket az európai uniós forrásokból lehetne megvalósítani a következő EU-költségvetési ciklusban – hangsúlyozta Jávor Benedek, a fővárosi önkormányzat brüsszeli irodájának vezetője.
2020.10.30. 13:35

Közvetlenül szeretne uniós forrásokat Budapest és más nagyvárosok

Kilenc európai városvezető, köztük Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere közös levélben fordult az uniós intézményvezetőkhöz, hogy kényszerítsék a kormányokat, hogy azok az önkormányzatokat is vonják be az európai válságkezelésbe, az EU pedig biztosítson közvetlenül forrásokat is a városoknak – mondta Jávor Benedek, Budapest brüsszeli képviseletének vezetője.
2020.01.13. 16:25

Fürjes Balázs: Budapest nem lesz a következő évek vesztese

A 2021-2027 közötti európai uniós költségvetési ciklusban is elég közösségi forrás juthat Budapestnek – cáfolta a Népszava értesüléseit a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár. Fürjes Balázs kiemelte: a HÉV-vonalak rekonstrukciója mellett más projektek esetén is számíthat a főváros uniós támogatásokra. Jávor Benedek ugyanakkor úgy látja, megnyílhat az út az előtt, hogy Budapest elől a forrásokat el lehessen terelni.
2019.05.26. 23:07

Jávor Benedek: úgy tűnik, tévedtünk

Kiesett Jávor Benedek az Európai Parlamentből. A Párbeszéd politikusa az MSZP-vel közös lista negyedik helyén szerepelt, de pártja a jelenlegi adatok szerint csak egy mandátumot szerzett a választáson. Jávor Benedek az InfoRádiónak elmondta: egy ilyen nagy arányú vereségnek mindkét pártban következménye kell, hogy legyen.
2019.02.24. 16:26

Jávor Benedek vezeti a Párbeszéd EP-listáját

Jávor Benedek, a Párbeszéd jelenlegi európai parlamenti képviselője vezeti a párt EP-listáját. A Párbeszéd vasárnapi, budapesti kongresszusa csak a saját jelöltjeik sorrendjéről döntött, mert a választásra várhatóan közös listát állítanak majd az MSZP-vel.
2018.01.08. 19:24

Fordulat a Római-parti ügyben

Érvénytelennek találta a Római-parti mobilgát tervezési munkálatainak közbeszerzés nélküli odaítélését a Közbeszerzési Döntőbizottság. A hírre Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője hívta fel a figyelmet. A politikus kiemelte, hogy a testület 2,5 millió forintos bírságot szabott ki, ráadásul a Fővárosi Csatornázási Műveknek emiatt újra kell kezdeni a tervezési folyamatot.
2017.03.27. 11:54

Jávor Benedek: a paksi beruházás Magyarország versenyképtelenségét építi

A paksi atomerőmű nem követi a világ energiapiacán végbemenő változásokat - vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában Jávor Benedek, a Párbeszéd európai parlamenti képviselője. Hozzátette: a jövőben csökkenhet a villamosenergia világpiaci ára, ezért a paksi atomerőmű nem válhat nyereségessé.
2017.03.24. 19:50

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Szepsy István és ifj. Szepsy István borászok, Enyedi Ildikó filmrendező és Nagy Zoltán Zsolt professzor, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikájának igazgatója.
2016.11.24. 15:49

Lázár: felülvizsgálhatják a paksi orosz hitelt

Még a paksi beruházásra nyújtandó orosz hitel lehívása előtt megvizsgálja a magyar kormány, hogy a megváltozott piaci körülmények között mennyire versenyképes a 10 milliárd eurónyi kölcsönről szól hitelkonstrukció - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
2016.03.30. 12:33

Új népszavazási kérdés a paksi bővítés ügyében

Új népszavazási kérdést nyújtott be a paksi atomerőművi blokkok építése ügyében a Nemzeti Választási Bizottságnak (NVB) Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért európai parlamenti képviselője szerdán Budapesten.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018