INFORÁDIÓ
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán

jászai gellért

2021.03.29. 18:16

A 4iG megvásárolhatja a Digit

Ezzel a társaság a legnagyobb hazai műsorszolgáltatók, szélessávú internetes, valamint vezetékes és mobiltelefon szolgáltatást nyújtó nagyvállalatok közé léphet be.
2019.07.11. 15:32

Új részletek a T-Systems eladásáról - hetilapszemle

Jászai Gellért. a 4iG nagytulajdonosa a Figyelőnek adott interjúban elmondta, hogy milyen céljai vannak a T-Systems felvásárlásával. A HVG-ben a Sárközy Tamással jogászprofesszorral készített interjút olvashatják.
2019.07.04. 09:12

Informatikai leányvállalatot alapít a 4iG

DOTO Systems Zrt. néven leányvállalatot alapít a 4iG Nyrt. a DOTO System informatikai rendszer kizárólagos fejlesztésére és értékesítésére – közölte a 4iG szerdán az MTI-vel.
2019.04.08. 20:24

Változás a Konzum és az Opus Global élén

Jászai Gellért, a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. (Konzum Nyrt.) elnök-vezérigazgatója és az Opus Global Nyrt. igazgatósági tagja a társaságok éves rendes közgyűlését követően leköszön mindkét tőzsdei vállalat élén betöltött tisztségéről és azok operatív irányításáról - olvasható a Konzum Nyrt. és az Opus Global Nyrt. közös közleményében.
2019.03.14. 14:21

Jászai Gellért lesz a 4iG vezérigazgatója

Személyi változásokról és új 100 százalékos leányvállalat alapításáról határozott a 4iG igazgatósága csütörtökön – közölte a tőzsdei társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2018.03.08. 13:53

Turisztikai fejlesztést tervez a Konzum a Balaton mellett

Turisztikai fejlesztést, szálláshely fejlesztéssel kapcsolatos beruházást tervez a Konzum Nyrt. a most megszerzett Balaton melletti ingatlanokon - mondta Jászai Gellért, a vállalat elnök-vezérigazgatója a TrendFM rádió csütörtöki műsorában.
2018.03.07. 16:13

Magyarország legnagyobb szállásadó vállalata akar lenni a Konzum

A Konzum Nyrt. kizárólagos befolyást szerez a Balatontouristban, továbbá közvetett tulajdonosa lesz három másik balatoni ingatlanban, valamint megszerzi a Bál Resort hotelt. A társaság Magyarország legnagyobb szállásadó vállalatát szeretné létrehozni.
2018.02.16. 18:06

Közép-Kelet-Európában is vezető szerepre tör a Konzum-csoport

Tőzsdei érdekeltségeik aktív növekedési szakaszt követően már 5-7 éven belül közép-kelet-európai szinten is meghatározó befektetési csoporttá válnak – mondta Jászai Gellért az InfoRádió Aréna című műsorában. A Konzum Nyrt. elnök-vezérigazgatója beszélt a fő részvényeshez, Mészáros Lőrinchez fűződő viszonyáról, a politikai kitettségről, az esetleges Telenor-vásárlásról és más terjeszkedési lehetőségekről is.
2018.02.16. 07:15

Jászai Gellért: továbbra is érdeklődünk a telekommunikációs szektor iránt

Továbbra is érdeklődik a telekommunikációs szektor iránt a Konzum Nyrt. Erről a társaság elnök-vezérigazgatója beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában. Jászai Gellért elmondta: ha a híreknek megfelelően valóban eladó a Telenor magyarországi üzletága, cége számára továbbra is érdekes ez a potenciális befektetés. A banki és biztosítási piac is olyan stratégiai üzletág, amelyben adott esetben növekedni szeretnénk.
2017.12.15. 16:21

Hivatalos: így épül a legnagyobb magyar tulajdonú cégbirodalom

A héten újabb cégekben szerzett részesedést a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Konzum és Opus, a cégháló napról napra változik. A befektetési tervekről beszélt a Portfoliónak adott interjúban Jászai Gellért, a Konzum elnök-vezérigazgatója.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018