INFORÁDIÓ 
2020. április 7. kedd
Herman

horváth jános

2020.01.21. 18:32

"Kiverték belőlem a pesszimizmust!" - Horváth Jánosra emlékeztek

Horváth János hosszú életútja a meg nem valósult magyar polgárosodás pályájaként is felfogható, egy békésebb időszakban befuthatta volna azt az utat, amelyet kirobbanó politikai tehetsége ígért és akkor a mai magyar polgári társadalom is erősebb lenne - mondta Navracsics Tibor kormánybiztos a 99. életévében elhunyt politikusra emlékező konferencián.
2019.12.19. 16:55

Orbán Viktor: Horváth János egy bátor nemzedékhez tartozott

Horváth János ahhoz a bátor nemzedékhez tartozott, amely két pogány közt, a barnainges és a kommunista diktatúra alatt is hűségesen kitartott politikai meggyőződése, a független, kisgazda, polgári és patrióta szellemiség mellett - írta a miniszterelnök Horváth János, az Országgyűlés egykori korelnöke halála után a gyászoló családnak.
2019.12.19. 14:21

Végső búcsút vettek Horváth Jánostól

Horváth János formálni akart, a világot és benne önmagát, hogy egy szabad és független hazában mindenki szabad és független polgár lehessen - fogalmazott a köztársasági elnök az Országgyűlés egykori korelnöke temetésén a Fejér megyei Cecén.
2019.12.04. 14:31

Cecén búcsúztatják Horváth Jánost

Horváth János egykori parlamenti képviselőtől, az Országgyűlés egykori korelnökétől december 19-én, csütörtökön 11 órakor a cecei református temetőben vesznek végső búcsút - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018