INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 20. péntek
Friderika

hiller istván

2019.06.11. 20:31

Napirend előtt az MTA-t érintő törvényjavaslatról

Az MTA átalakításával összefüggő törvénytervezetről kérdezte a korábbi szocialista oktatási miniszter az illetékes államtitkárt az Országgyűlésben.Cseresnyés Péter szerint az átalakítás nem államosítást jelent, hiszen a kutatóhálózat jelenleg is állami kézben van és működését a központi költségvetés finanszírozza.
2018.11.13. 13:11

Hiller István: aki jön, jön, aki nem, nem

Vitaképes dokumentumnak tartja Hiller István a Nemzeti Alaptanterv tervezetét, pártja, az MSZP, valamint a Párbeszéd összefogását pedig "Európa-párti erők nyitott szövetségének" nevezte az MSZP politikusa, volt oktatási miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában.
2018.05.26. 17:38

Öten pályáznak MSZP vezetésére

Tragikus vereség, de nem halálos csapás az MSZP-nek, a baloldalnak az áprilisi országgyűlési választás eredménye - mondta az MSZP választmányának elnöke a testület szombati ülése után az MTI-nek. Hiller István közölte azt is, jelenleg öten aspirálnak a szocialista elnökjelöltségére, ő viszont nem indul újra a választmányi elnöki posztért.
2017.10.07. 15:12

"Az MSZP összezárt"

Az MSZP él és folytatja azt a munkát, amelyet Botka László volt miniszterelnök-jelölt vezetésével megkezdett - jelentette ki az ellenzéki párt elnöke.
2017.10.05. 06:25

Ez jött az MSZP-ben a sokkhatás után

Az MSZP egyelőre nem keres miniszterelnök-jelöltet, viszont megkezdte a tárgyalásokat a baloldali pártokkal az egyéni választókerületek jelöltjeiről. Ezt a szocialisták országos választmányának elnöke mondta az InfoRádiónak adott interjúban. Hiller István szerint a DK-val is egyeztetnek. Mint ismeretes, az MSZP kormányfő-jelöltje, Botka László hétfőn visszalépett az őt érő külső és belső támadások miatt.
2017.09.19. 19:02

Komoly Palkovics-Hiller csörte az oktatásról

Az oktatási államtitkár szerint az intézményfenntartás átalakítása az iskolát érdekét szolgálja. Palkovics László erről a Hiller István korábbi szakminiszterrel, szocialista országgyűlési képviselővel folytatott keddi budapesti vitán beszélt. Hiller István ezzel szemben teljesen eltörölné a "Klik jelenlegi rendszerét". A fórumon szó volt a tankötelezettségről és a pedagógushiányról is.
2017.09.12. 10:27

Hiller István: "Egy profi tudja tartani a száját"

Hiller István nem tart attól, hogy Ron Werber visszaélne az MSZP-ről szerzett információival egy másik párt oldalán. Az MSZP választmányi elnöke emellett ismét cáfolta az InfoRádió Aréna című műsorában azt a kormánypárti állítást, amely szerint a szocialisták megválasztásuk esetén lebontanák a határkerítést.
2017.08.29. 20:47

Ellentmondások az MSZP árnyékkormánya körül

Botka László korábban azt mondta, hogy szakítani akar a 2010 előtti világgal, nem osztogat miniszteri tárcákat a kampányban, nem alakít árnyékkormányt és mostanra megnevezi azokat a szakértőket, akik a választási programját írják és népszerűsítik majd. Az MSZP miniszterelnök-jelöltjének több nyilatkozata azonban ellentmond ennek: kedden például odaígérte az oktatási tárcát Hiller Istvánnak, aki miniszter volt 2010 előtt.
2017.04.21. 12:39

Hiller István: az MSZP nem ugrik, lépeget

Hiller István az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: pártja új internetes kampánya az elmúlt napokig több mint 1 millió 600 ezer embert ért el, ami kétszerese a szocialisták táborának. Hangsúlyozta: az MSZP-nek egy olyan közép-európai szociáldemokrata párttá kell válnia, amely egyszerre képes nemzetben és Európában gondolkodni.
2017.01.20. 10:16

Hiller István: biztos Majtényi László jelölése

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje 5-6 héten belül le akarja zárni a választási megállapodásról szóló tárgyalásokat az ellenzéki pártokkal - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a párt választmányi elnöke. Hiller István jelezte, a szegedi polgármester dönt arról, a párt kikkel folytat megbeszéléseket a lehetséges együttműködésről.
2016.12.17. 12:08

MSZP: változást hoz 2018 a politikai életben

Az MSZP szerint a 2018-as választás változást hoz a magyar politikai életben - jelentette ki Molnár Gyula a párt országos választmányának ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján szombaton Budapesten.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018