INFORÁDIÓ 
2019. október 16. szerda
Gál

hernádi zsolt

2019.09.27. 15:18

A Mol 1,2 milliárd eurós fejlesztésbe kezd Tiszaújvárosban

A Mol poliolüzemének alapkőletételével elindult Magyarország legnagyobb hazai hátterű beruházása; a Mol csoport olyan magyar brandet képvisel, amely Európában és a világon is ismertté teszi a hazai ipart, és húzóhatást gyakorol a magyar gazdaság egészére - jelentette ki a pénzügyminiszter Tiszaújvárosban.
2019.08.02. 06:40

Emelkedett a Mol nyeresége

A Mol-csoport 182,4 milliárd forint (634 millió dollár) tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményt (EBITDA) ért el az idei második negyedévben, ami 2 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett jelentésből.
2019.05.03. 06:38

Csökkent a Mol eredménye az első negyedévben

- A Mol-csoport 144 milliárd forint (514 millió dollár) tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményt (EBITDA) ért el az idei első negyedévben, ami 18 százalékos csökkenés az előző év azonos időszakához viszonyítva - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett jelentésből.
2019.04.25. 12:35

Hernádi Zsolt a Mol jövőjéről, a horvát ügyekről és a futballüzletről

A magas kőolajár tolta meg a cég jövedelmezőségét, de jól teljesített a kiskereskedelmi tevékenység is - mondta Hernádi Zsolt az InfoRádió Aréna című műsorában. A Mol elnök-vezérigazgatója nemcsak a rekord magas osztalék okairól beszélt, hanem a jövőbeli tervekről, az INA körüli problémákról, és azt is elárult, hogy miért szálltak be a hazai buszgyártásba, ellenben miért nem lesznek tulajdonosok a magyar futballban. Az interjú rövidített, szerkesztett változata.
2019.04.24. 12:47

Elárulták, milyen változásokat terveznek a Corvinuson

Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója lesz a kuratóriumi elnöke a Maecenas Universitas Corvini Alapítványnak, amely tulajdonába kerül a Budapesti Corvinus Egyetem. A kuratórium tagja lesz Lánczi András, az egyetem rektora, Csák János egyetemi tanár, Martonyi János korábbi külügyminiszter és Palotai Dániel, a jegybank ügyvezető igazgatója is.
2019.04.16. 13:50

Vírusként terjedhet tovább az "autós Bubi"

Még az idén megkezdik a budapesti Mol Limo közösségi autóbérlési szolgáltatás kiterjesztésének előkészítését - és nem is csak Magyarországon. Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt erről.
2019.04.15. 13:37

Elárulta Hernádi Zsolt, mit terveznek a Vidivel

A Mol elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában cáfolta azokat a laphíreket, hogy akár tulajdonossá is előléphet a Mol a Vidiben, ha a jelenlegi tulajdonos, Garancsi István megvásárolná az Újpestet. Hernádi Zsolt Hosszú Katinkáról is beszélt.
2018.10.21. 21:59

Hiteles magyarázatot várnak Szaúd-Arábiától – a nap hírei

Továbbra is hiteles magyarázatot követel Szaúd-Arábiától az Isztambulban megölt újságíró ügyében több ország. Nem tartja elfogadhatónak az uniós határvédelemről szóló kezdeményezést a kormányszóvivő. Műszaki meghibásodás miatt le kellett állítani a Paksi Atomerőmű 2. blokkját.
2018.10.09. 14:50

Hernádi Zsolt regionális futball-ligát szervezne az NB I helyett

Regionális nemzetközi bajnokságot szervezne Hernádi Zsolt. A Mol elnök-vezérigazgatója szívesen leülne beszélni a névváltás miatt a meccseket bojkottáló Vidi-szurkolókkal, azt azonban nem árulta el, a futballklub költségvetésének mekkora hányadát állja a cége.
2018.08.23. 18:16

Megtagadta Hernádi Zsolt kiadatását a bíróság

A Fővárosi Törvényszék megtagadta az európai elfogatóparancs végrehajtását abban az ügyben, amelyben a horvát hatóságok Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója átadását kérték. A bíróság egyúttal elrendelte a terhelt szabadlábra helyezését is.
2018.08.03. 11:18

Magasabbra tette a lécet a Mol

Felülmúlta az elemzői várakozásokat most közzétett negyedéves eredménye alapján az olajipari társaság. Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató szerint az eredmények lehetővé teszik, hogy a Mol megemelje az iparágban kiemelten figyelt idei EBDITA célkitűzését.
2018.06.13. 18:12

Hernádi Zsolt: a változás iránya látható, a sebessége nem

A változások gyorsabban következnek be, mint arra számítani lehet, csak a fejlődés irányát lehet látni a sebességét nem – mondta az InfoRádiónak adott interjúban a Mol vezérigazgatója. Hernádi Zsolt a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalmi Jövőképesség Kutatóközpontjának "Társadalmi Jövőképesség-Egy új tudományterület bemutatkozása" című konferenciáján adott elő.
2018.05.11. 15:08

A gazdasági élet csúcsvezetői az Arénában: így látják az ország helyzetét

A magyar gazdaság jövője a versenyképességtől függ - ebben egyetértettek a legfontosabb gazdasági szereplők, de eltérően ítélték meg, hogy ezt hogyan lehetne erősíteni. Az InfoRádió Aréna című műsorában a napokban a MOL elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke és az OTP Bank elnök-vezérigazgatója is beszélt a jövőről.
2018.05.04. 22:11

Jelentős változtatásokat terveznek az uniós költségvetésben - a nap hírei

Kedden alakul meg az új Országgyűlés. A kormány végigviszi azt a migrációellenes alkotmánymódosítást, amelyet 2016-ban nem sikerült elfogadni. A megnövekedett terhelés miatt állt le április 8-án a választási honlap. Oroszország állandó jelleggel telepített nukleáris robbanófejjel is felszerelhető harcászati rakétákat balti-tengeri enklávéjába.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018