INFORÁDIÓ 
2020. március 30. hétfő
Zalán

havas ágnes

2019.04.29. 19:58

A légytől a LOVE-ig - itt a Magyar Film Napja

Több mint száz helyszínen szerveznek vetítéseket, előadásokat, közönségtalálkozókat kedden a Magyar Film Napján. A részletekről Havas Ágnest, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója beszélt az InfoRádióban.
2019.03.21. 18:48

Havas Ágnes: nemzetközi sikereket érnek el a magyar filmek

A Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója a Filmalap támogatási rendszeréről, az idén mozikba kerülő magyar filmekről és a magyar film nemzetközi sikeréről beszélt az InfoRádió Arena című műsorában. Havas Ágnes kijelentette: nem lesz új filmügyi kormánybiztos.
2019.01.21. 08:15

Andy Vajna érdemei vitathatatlanok - Havas Ágnes búcsúzik az elhunyttól

Andy Vajna eltökélt volt abban, hogy visszaadjon valamit Magyarországnak abból a sok éves tapasztalatából, tudásából, amit a filmszakmában szerzett. Érdemei vitathatatlanok - így emlékezett Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója Andy Vajnára az InfoRádiónak nyilatkozva.
2018.03.09. 19:54

A teljes magyar filmszakmára hatással lehet a Testről és lélekről sikere

A Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója szerint számos pozitív hozadéka lehet a Testről és lélekről Oscar jelölésének, Enyedi Ildikó például valószínűleg kap majd megkereséseket. Közben a Variety összeállította a szórakoztatóipar legbefolyásosabb női személyiségeiből álló 50-es listát, amelyen – a közép-európai térségből egyedül – Havas Ágnes is szerepel.
2017.03.31. 17:05

Hétvégi műsor az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Botka László, a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltje, Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, Cieger András, az MTA Történettudományi Intézetének tudományos főmunkatársa.
2017.03.24. 20:28

Havas Ágnes: „Veszik a Kincsemet”

Hetente négy-öt forgatókönyv érkezik a Magyar Nemzeti Filmalaphoz, eddig több mint 1200 filmtervet bíráltak el - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a szervezet vezérigazgatója. Havas Ágnes hozzátette: a Filmalap öt és fél éves fennállása alatt eddig 69 filmet támogatott összesen több mint 25 milliárd forinttal.
2017.02.27. 14:57

Havas Ágnes: szerencsére rutinosan tudtuk intézni az Oscar-kampányt

A Magyar Nemzeti Filmalap - a Saul fia után - már tudta, milyen előkészületeket igényel egy Oscar-jelölés - mondta az InfoRádiónak Havas Ágnes. Deák Kristófot és csapatát 10 millió forinttal támogatták, a filmalap vezérigazgatója pedig - mivel maga is a Bakáts téri zenei általános iskolába járt - a diákokkal a tornateremben szurkolt a filmnek.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018