INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 21. szerda
Hajna, Sámuel

házi gyermekorvosok egyesülete

2019.05.14. 07:59

Budapestre is begyűrűzött a gyerekorvoskrízis

Már Budapesten is egyre kevesebb házi gyermekorvos praktizál - mondta az InfoRádiónak a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke. A szervezet a hétvégén tartotta szakmai konferenciáját Siófokon.
2019.03.25. 06:03

Póta György: megalázó és korrupt az iskolai igazolások rendszere

A szülők által igazolható hiányzások számának növelésére kéri az iskolákat a Házi Gyermekorvosok Egyesülete, mert a jelenlegi rendszerben olyan gyerekeket is hozzájuk visznek el a szülők igazolásért, akik teljesen egészségesek, vagy a tüneteik nem követelik meg a vizsgálatot.
2017.11.06. 18:57

Gondok vannak az új egészségügyi rendszerben

Egyelőre csak fennakadásokkal működik az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér, mert a háziorvosok és a patikák egy része nem tud csatlakozni a hálózathoz.
2016.11.03. 12:12

Póta: Nyílt titok, hogy egyes gyermekorvosok néha partnerek a csalásban

Nyílt titok, hogy vannak olyan házi gyermekorvosok, akik pénzért cserébe nem adják be a kötelező oltást a gyermeknek, de kiállítják az erről szóló hivatalos dokumentumot, vagyis az oltási könyvet - mondta az InfoRádiónak a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke.
2016.05.23. 09:25

A legkisebbekre a legveszélyesebb a rotavírus

Több mint kétezer kisgyermeket kezeltek kórházban rotavírus miatt az idei év első négy hónapjában. Az elsősorban kiszáradással járó fertőzés a legkisebbekre veszélyes, a vírus gyorsan terjed és emberi kézen is órákig életképes - mondta az InfoRádióban a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018