INFORÁDIÓ 
2021. január 26. kedd
Paula, Vanda

győrffy balázs

2020.08.03. 07:57

Hullámvasútra ültette az agrárium szereplőit a járvány

Vegyes képet mutat a koronavírus-járvány miatt a hazai élelmiszer-ellátás. Hektikusan és ágazatonként eltérő módon érintette eddig az agrárgazdaságot a világjárvány - mondta az InfoRádióban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Győrffy Balázs.
2020.04.24. 19:03

Digitális piacot indít az agrárgazdasági kamara

Digitális felületet indított NAK Piactér néven a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, hogy segítse a járványhelyzetben piacukat vesztő élelmiszer-ipari vállalkozásokat. Ennek részleteiről Győrffy Balázs, a kamara elnöke nyilatkozott az Inforádió Aréna című műsorának.
2020.04.11. 14:37

Aszályos és fagyos tavasz miatt csökkenhet a terméshozam

Ismétli magát az élet, 2019 után idén is a szárazság okoz gondot a gazdáknak. Ha rövid időn belül nem lesz csapadék, akkor az komolyan veszélyezteti az őszi vetésű növények fejlődését, de a tavaszi vetést is hátráltathatja - mondta az InfoRádiónak Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárkamara elnöke.
2020.04.04. 09:30

700 milliárd forintos csomagot dolgozott ki a NAK

Az ország élelmiszeripari önellátásának fenntartása érdekében mielőbb szükség lenne a mezőgazdaság és élelmiszeripar számára is megfelelő támogatásokat biztosítani - mondta Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.
2019.11.09. 13:12

Tízmilliárdokban mérhető a jégkárméséklő-rendszer jelentősége

A gazdák és a városi emberek egyaránt ismerik a jégesők pusztító hatását, ezért is nagy jelentőségű az országos jégkármérséklő-rendszer, amely második éve nyújt védelmet. A rendszernek köszönhetően Magyarországon a jégkárok mértéke 70 százalékkal csökkent – ismertette a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke.
2019.06.27. 05:30

Túl jó a magyar sajt, muszáj volt lépniük

Huszonöt sajtbírálót képzett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara több iparági szereplővel közösen, mivel egyre több a versenyre is alkalmas magyar sajt – közölte a kamara elnöke. Győrffy Balázs szerint érdemes a magyar sajtot választani.
2018.12.06. 12:25

Győrffy Balázs: milliárdokat mentett meg a magyarországi jégkármérséklő rendszer

Erősíteni kell a helyi gazdák szerepét a földforgalom ellenőrzésében – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke. Győrffy Balázs fideszes országgyűlési képviselő szerint éves szinten harmadával csökkent a jégkár aránya az összes mezőgazdasági kárbejelentésen belül.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018