INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

gulyás gergely

2020.10.01. 10:54

Újabb egy hónappal meghosszabbították a határzárat

A járványügyi szabályok újból betartása miatt stagnál a koronavírusos esetek számának növekedése, de a kormány fenntartja a járványügyi szabályokat, így újabb egy hónappal meghosszabbította a határzárat – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Beszélt arról is, hogy az uniós csúcson Orbán Viktor miniszterelnök új javaslatot tesz az EU-s helyreállítási csomag kormányközivé alakítására.
2020.09.11. 09:53

Gulyás Gergely: az ország működőképessége a cél

Elérte Magyarországot a koronavírus-járvány második hulláma – közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón, és hozzátette, az egészségügyi védekezéshez szükséges feltételek rendelkezésre állnak, de most az is fontos cél, hogy az ország működőképes maradjon. A járvány elleni védekezésre több mint tízezermilliárd forint áll rendelkezésre.
2020.08.28. 18:15

Szeptembertől Magyarország zöld, minden más ország vörös

Keddtől visszaáll a tavaszi járványidőszakban már alkalmazott határzár: külföldi – néhány kivételtől – eltekintve nem léphetnek be az országba, a hazatéro magyarokra pedig karantén vagy két önköltséges PCR-teszt vár – döntött a kormány. A részletszabályokról a szombat reggel ülésező határvédelmi operatív törzs dönt majd Orbán Viktor miniszterelnök részvételével.
2020.08.28. 16:35

Kormányinfó: visszaáll a tavaszi totális határzár

A koronavírusjárvány-helyzet alakulása miatt a járvány első hulláma idején alkalmazott határvédelmi szabályokhoz való visszatérésről döntött a kormány – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Szeptember 1-jétől külföldi állampolgár Magyarország területére nem léphet, csak indokolt kivételekkel. A külföldről hazatérő magyaroknak pedig karanténba kell vonulniuk.
2020.08.26. 06:00

Súlyos járványügyi lépésekről dönt ma a kormány

A szerdai ülésen hozza meg azokat az új, szigorú járványügyi szabályokat a kormány, amelyekről Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a múlt héten. Várhatóan egységesen korlátozzák a határ átlépését, de további lépések is lesznek a koronavírus terjedésének megállítása érdekében.
2020.08.24. 12:03

Koronavírus - körvonalazódnak a közelgő szigorítások

Ezen a héten dönt a kormány a koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási szabályok szigorításáról. Erre azért van szükség, mert Európában jóformán mindenhol romlik a helyzet, és hamarosan kezdődik a tanév.
2020.08.19. 17:07

Szeptember 1-jétől senki se menjen külföldre nyaralni

Az iskolakezdéssel együtt szigorításra készül a kormány, ezt készíti elő a napokban az operatív törzs – jelentette be a szerdai Kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter. Ezért különösen déli irányba nem javasolja az utazást szeptembertől.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018