INFORÁDIÓ 
2019. június 25. kedd
Vilmos

gulyás gergely

2019.06.20. 10:23

Gulyás Gergely: nem a Fidesznek, hanem az Európai Néppártnak van szüksége segítségre

A rendszerváltozás óta volt legalacsonyabb államháztartási hiányt tervezték bele a 2020-as költségvetésbe; Michel Barnier alkalmas európai bizottsági elnökjelölt; azonnali, nagyszabású szúnyogirtást vezényel a belügy; az Európai Néppárt pedig segítségre szorul, kérdés, hogy ezt meddig kapja meg a Fidesztől. Minderről Gulyás Gergely a 136. Kormányinfón beszélt, ahol két kormányülés döntéseit ismertette.
2019.06.16. 21:58

Gulyás Gergely: szabad akaratunkból vittük sikerre a rendszerváltoztatást

Az elmúlt két évszázad történelmi fordulópontjai közül a rendszerváltoztatás volt az, amelyet az ország szabad akaratából, jelentős áldozatok árán sikerre vitt - jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Terror Háza Múzeum 30 éve szabadon című kiállításának vasárnapi megnyitóján.
2019.06.05. 17:54

A kormány mindkét közreműködőre számít a Sorsok Háza projektben

A Sorsok Háza múzeum végleges koncepciójáról a kormány fog dönteni, és ennek kialakításában a kabinet továbbra is számít mindkét közreműködő szervezetre, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványra és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségre (EMIH) - mondta Gulyás Gergely.
2019.05.30. 10:47

Kormányinfó: lemondott a kormány a közigazgatási bíróságokról

A hajóbaleset részletei mellett fajsúlyos bejelentések is elhangoztak a kormányszóvivői tájékoztatón. Például nem lesz frakciószintű együttműködés a Matteo Salvini-vezette radikális jobboldali szárnnyal az Európai Parlamentben. Michel Barnier pedig támogatható csúcsjelölt a magyar kormánynak.
2019.05.28. 13:45

Gulyás Gergely: roncsderbi zajlik az ellenzéki oldalon

Vasárnap óta Gyurcsány Ferenc lett az ellenzék vezetője – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában. Gulyás Gergely kiemelte: a magyar kormány sosem támogatta a csúcsjelölti rendszert.
2019.05.16. 22:45

János-kórház, Renoir-festmény: a bejelentések napja - a nap hírei

Még ebben a hónapban dönt a gazdaságvédelmi akciótervről a kormány. Megtartották a választási informatikai rendszer főpróbáját. Jövő hétvégén már a nagyközönség is megnézheti a nemrég Magyarországra került Renoir-festményt. Az InfoRádió legfontosabb csütörtöki hírei.
2019.05.10. 20:37

Kiderült, melyik terület lehet a következő évtized nyertese

A következő évtized turizmusfejlesztésének nyertese lehet a Velencei-tó a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint, aki a térséget egy kihasználatlan aranybányához hasonlította Kápolnásnyéken, a II. Velencei-tavi turisztikai évadnyitón.
2019.05.03. 12:44

Újabb fordulat a Lánchíd felújítása ügyében

Egymilliárd forintból valósulhat meg a Lánchídhoz kapcsolódó közterületek rekonstrukciója és fejlesztése a Duna mindkét partján, ugyanis a kormány visszaadta az eredetileg a híd járdáinak kiszélesítésére szánt, korábban visszavont összeget - tudatta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Tarlós István főpolgármester közös közleményében.
2019.04.23. 19:27

Csalódtak az orvosok, hogy csend van a bérük körül

Sajtóhírek szerint tiltakoznak az egészségügyi érdekvédők, mivel a múlt heti, az ágazatról is szóló kormányülés után csak a szakdolgozók négylépcsős béremelése került szóba. Az érintettek szerint az orvosok és a gazdasági-műszaki területen dolgozók fizetését is azonnal növelni kell.
2019.04.18. 10:19

Gulyás Gergely: 3000 elektromos buszt szerez be a kormány

Hatalmas egészségügyi béremelés jön, és a ciklusban kész lesz a dél-budai szuperkórház. A kormány ellenzi a dugódíjat. Gazdaságvédelmi akciótervet jelent be a kormány májusban. A hálapénzről a kormánynak nincs morális álláspontja. A 133. kormányinfó - percről percre.
2019.04.08. 09:12

Gulyás Gergely: nem követte el a Néppárt azt a hibát, hogy kizárja a Fideszt

Az Európai Néppártnak fontosabb a Fidesz, mint a magyar kormánypártnak a Néppárt - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely ugyanakkor megerősítette: a Fidesz a Néppártban kíván maradni, ameddig a fontos kérdések képviselhetőek a pártcsaládon belül. Az őszi önkormányzati választáson nem számít nagy átrendeződésre.
2019.04.06. 10:00

Új óriási sportcsarnokot kap Budapest

A régió egyik legnagyobb sportcsarnoka épül fel 2021-re Budapesten – jelentette be a miniszterelnökséget vezető miniszter. A telek 42 millió euróba került, az építkezés várható költségét azonban még nem tudta megmondani a tárcavezető.
2019.04.05. 21:10

Gulyás Gergely: a Fidesz nem tervez nagy személyi változásokat a fővárosi kerületek és a nagyvárosok polgármester-jelöltjeinél

Aláírásgyűjtés kezdődik a miniszterelnök által meghirdetett 7 EP-választási pont támogatására - jelentette be a miniszterelnökséget vezető miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában. Gulyás Gergely azt is elmondta, hogy a Fidesz politikai országjárásra indul, ugyanakkor arról egyelőre nincs szó, hogy a miniszterelnök külföldi pártok kampányrendezvényein vegyen részt. A határon túli magyar szervezetekkel ugyanakkor lesznek közös kampányrendezvények.
2019.04.04. 22:06

Magyar szempontból fontos aláírás Washingtonban - a nap hírei

Új gazdasági akcióterv kidolgozását jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Tiltakozik a szlovák himnusztörvény ellen a magyar kormány. Washingtonban aláírták az új magyar-amerikai védelmi megállapodást. A nap legfontosabb hírei az InfoRádióban.
2019.04.04. 11:12

Gazdaságpolitikai akciótervet dolgoz ki a kormány

A kormány gazdaságpolitikai akciótervet dolgoz ki a kormány a hosszú távú, tartós növekedés érdekében - jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt az aszálykárok enyhítéséről, a migránskaravánok veszélyéről, a népligeti óriáscsarnok építéséről és a szlovákiai himnusztilalomról.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018