INFORÁDIÓ 
2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna

gulyás gergely

2020.03.20. 14:30

Komoly előrelépés jön szájmaszk-ügyben

Több százezer szájmaszkot vásárol Magyarország Kínától - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Első körben az orvosok kapják meg ezeket az eszközöket, a veszélyeztetettség alapján az operatív törzs dönt a sorrendről. Müller Cecília országos tisztifőorvos pedig a háziorvosok szájmaszk-ellátottságáról beszélt.
2020.02.25. 21:34

A kommunizmus áldozataira emlékeztek

A kormányoldal és ellenzék is a szabadság mellett tett hitet a kommunizmus áldozatainak emléknapján. Az ünnepségeken a szónokok az emlékezés fontosságát hangsúlyozták.
2020.02.25. 14:10

Újabb témában feszült egymásnak a kormány és a főváros

Négy színházat venne át Budapest vezetése - írta Facebook-oldalán a főpolgármester. A közgyűlés szerdán szavaz a Szabad Tér Színház vezetői pályázatáról is - ezzel kapcsolatban Gulyás Gergely ultimátumot adott a városvezetésnek.
2020.02.15. 16:33

Még várnak a követeléseikre a kis kórházi beszállítók

Az Orvostechnikai Szövetség főtitkára szerint az állam még nem kezdte meg az úgynevezett kis kórházi beszállítók kifizetését. Rásky László az InfoRádiónak elmondta: majdnem 70 milliárd forint, tehát több tucat cég jövője a tét.
2020.02.13. 12:36

Rábólintott a kormány, jön a nemzeti konzultáció

Egyelőre a témaköreiről döntött a kormány: a gyöngyöspatai romák kártérítési ügyét, a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatos eljárást, a "börtönbiznisz", valamint a bírók függetlenségének kérdését említette a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Kilenc kérdést terveznek, ezekről a jövő héten határoznak.
2020.01.21. 07:05

Budapest-központot hoz létre az állam, egy régi-új vezetővel

Létrehozzák a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyét, a Budapest Fejlesztési Központot (BFK), a nonprofit zrt. vezérigazgatója Vitézy Dávid lesz - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018