INFORÁDIÓ 
2020. február 20. csütörtök
Aladár, Álmos

gulyás gergely

2020.02.15. 16:33

Még várnak a követeléseikre a kis kórházi beszállítók

Az Orvostechnikai Szövetség főtitkára szerint az állam még nem kezdte meg az úgynevezett kis kórházi beszállítók kifizetését. Rásky László az InfoRádiónak elmondta: majdnem 70 milliárd forint, tehát több tucat cég jövője a tét.
2020.02.13. 12:36

Rábólintott a kormány, jön a nemzeti konzultáció

Egyelőre a témaköreiről döntött a kormány: a gyöngyöspatai romák kártérítési ügyét, a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatos eljárást, a "börtönbiznisz", valamint a bírók függetlenségének kérdését említette a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Kilenc kérdést terveznek, ezekről a jövő héten határoznak.
2020.01.21. 07:05

Budapest-központot hoz létre az állam, egy régi-új vezetővel

Létrehozzák a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyét, a Budapest Fejlesztési Központot (BFK), a nonprofit zrt. vezérigazgatója Vitézy Dávid lesz - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.
2019.12.19. 10:51

Gulyás Gergely: Orbán Viktor megbetegedett

Nagy terjedelemben esett szó a csütörtöki kormányinfón a győri családi tragédiára reagáló igazságügyi miniszteri vizsgálatról, a kancelláriaminiszter hosszan kritizálta a bírói ténykedést a győri, illetve a szegedi Szeviép-ügyben is, de a bírák fizetésemelésével egyetért. Elhangzott az is: a kormányfő lázas beteg, illetve hogy a kórházak beszállítói tartozásaival kapcsolatban a kormány közvetlenül tárgyal a beszállítókkal, a kórházaknak nem fizet.
2019.12.12. 21:33

Így jön ki, hogy mennyi a nyugdíjemelés - a nap hírei

Feltételeket szabott a 2050-re karbonsemlegességet célzó megállapodás aláírásához Brüsszelben a magyar kormányfő; januárban 2,8 százalékos lesz a nyugdíjemelés, megjelent az erről szóló kormányrendelet; a kormány még idén rendeletbe foglalja a főváros atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos feltételeit - az InfoRádió legfontosabb csütörtöki hírei.
2019.12.12. 10:42

Gulyás Gergely: boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen

A magyar kormány továbbra sem látja a 7-es cikk szerint eljárás jogi értelmét - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a 150. Kormányinfón. Beszélt arról is, hogy a 2050-re tervezett uniós klímavédelmi célok teljesítéséhez európai támogatás kell, a Gothár-ügyről pedig azt mondta, nem elfogadható, hogy az ügyről egy éve tudó igazgatónak egy haja szála sem görbült.
2019.12.03. 10:41

Gulyás Gergely: kérdés, ilyen körülmények között költsünk-e erre százmilliárdokat

Németország nem figyel eléggé a közép-európai térségre - véli a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt. Arról is szó esett: a kormány a főváros és a kerület esetleges ellenállásával szemben is megépítheti a dél-budai szuperkórházat, ám kérdés, hogy ilyen körülmények között költsenek-e erre 100 milliárd forintokat.
2019.12.02. 23:25

Bővítik a gyermekek után járó adókedvezmény mértékét - a nap hírei

Bővítené a gyermekek után járó adókedvezmény mértékét a kormány - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az uniós bővítési folyamat felgyorsítását várják az új Európai Bizottságtól a visegrádi négyek. Több pontos előterjesztést fogadott el a Magyar Tudományos Akadémia újragondolt küldetéséről a testület közgyűlése. A nap legfontosabb hírei december 2-án.
2019.12.02. 19:03

Lezsák Sándor és Szájer József kapta a Petőfi-díjat

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Szájer József európai parlamenti képviselő kapta idén a Petőfi-díjat. A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Mol-csoport kitüntetését hétfőn adták át a Terror Háza Múzeumban.
2019.11.28. 10:10

Kormányinfó élőben: összehívják a közfejlesztések tanácsát

Lesz atlétikai világbajnokság 2023-ban - jelentette ki Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt arról is, hogy ugrásszerűen megnőtt a tiltott határátlépési kísérletek száma a déli határon, két helyen alagutat is fúrtak a kerítés alatt.
2019.11.21. 22:00

A kormány nem támogatja a dugódíjat - a nap hírei

Új gazdaságvédelmi programról dönt jövőre a kormány. Egyre súlyosabbnak tartja a migrációs helyzetet a Nyugat-Balkánon a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Megválasztotta új elnökségét az Európai Néppárt. A nap legfontosabb hírei november 21-én.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018