INFORÁDIÓ 
2019. október 19. szombat
Nándor

gulyás gergely

2019.10.15. 13:47

Gulyás Gergely: Borkai Zsolt aranyérmeket szerzett a balliberális jelölteknek

A kormány tiszteletben tartja a választók döntését és nyitott az együttműködésre a megválasztott településvezetőkkel – hangsúlyozta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter az Alapjogokért Központ konferenciáján. Szerinte az önkormányzati választásra Magyarországon kétpártrendszer alakult ki.
2019.10.10. 22:39

Több pénz jut a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményére - a nap hírei

Továbbra is szorosan együttműködik a Fidesz és Silvio Berlusconi pártja, a Forza Italia - mondta Rómában a magyar miniszterelnök. További 2 milliárd forintot biztosít a kormány a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményére. Olga Tokarczuk kapta a 2018-as és Peter Handke a 2019-es irodalmi Nobel-díjat. A nap legfontosabb hírei október 10-én.
2019.09.29. 15:56

Gulyás Gergely: utakat nyitunk a szabadságban a jólét felé

A Miniszterelnökséget vezető miniszter értékelése szerint a mögöttük hagyott kilenc év az ország rendszerváltoztatás utáni történetének legsikeresebb időszaka. Gulyás Gergely a Fidesz vasárnapi tisztújító kongresszusán, Budapesten kiemelte: Magyarország önbizalmában, gazdaságában, biztonságában és jövőképében egyaránt megerősödött.
2019.09.16. 22:19

Bevándorláspárti bosszúhadjáratnak nevezte brüsszeli meghallgatását Varga Judit - a nap hírei

Az igazságügyi miniszter szerint sikerült tisztázni a jogi kérdéseket a magyar jogállamiság helyzetéről tartott meghallgatásán. Magyarország megvétózná az Európai Unió következő költségvetését, ha azt a jelenlegi formájában fogadják el. A brit miniszterelnök szerint van esély új megállapodásra a brexit feltételrendszeréről. A nap legfontosabb hírei szeptember 16-án.
2019.09.16. 19:45

Magyarország vétót emelhet Brüsszelben

Magyarország megvétózná az Európai Unió következő költségvetését, ha azt a jelenlegi formájában fogadják el - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Reuters hírügynökségnek.
2019.09.12. 10:39

Gulyás Gergely: nem maradok a Fidesz alelnöke

A 142. kormányinfón a választási csalás gyanújába keveredett Pikó Andrásról, a gyengülő forintról, a közmunkások kampányrészvételéről, Karácsony Gergelyről, az Elektrolux-kirúgásokról, Trócsányi Lászlóról és saját politikai jövőjéről is kérdezték a kancelláriaminisztert, aki elmondta, mikor lesz újra parlamenti ülés szerinte.
2019.09.09. 19:45

Gulyás Gergely: Orbán Viktor kötcsei beszéde filozofikus kitekintés is volt

Európai léptékű beszédet mondott a miniszterelnök a Somogy megyei Kötcsén, a Polgári Piknik elnevezésű találkozón – közölte az InfoRádió Aréna című műsorában a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy az Európai Bizottság megválasztott elnöke érzékeli a közép-európai és a nyugat-európai államok közötti megosztottságot, és egységesebb Európai Uniót kíván létrehozni.
2019.08.23. 11:17

Minden nyugdíjasnak ad 9000 forintnyi utalványt a kormány

Kilencezer forint értékű rezsiutalványt kap minden nyugdíjas szeptember 30-ig - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Közölte azt is, hogy Káel Csaba, a Művészetek Palotája vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől.
2019.08.16. 18:52

Gulyás Gergely: óriások vállain állunk

Magyarország és a magyar nemzet nagy teljesítményeknek köszönheti létrejöttét és fennmaradását - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken a budapesti Várkert Bazárban, ahol az államalapítás ünnepe alkalmából állami kitüntetéseket adott át. 
2019.07.21. 16:23

Új kezdeményezés a kohéziós források elosztásáról

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap aláírta a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezést, amelynek célja, hogy a gazdasági lemaradás megszüntetését szolgáló uniós kohéziós források elosztásánál a nemzeti regionális jellegzetességek szempontjaira is legyenek tekintettel.
2019.07.18. 11:21

Kormányinfó: nem kérünk mások szennyeséből

Támogatja a magyar kormány Ursula von der Leyen új európai bizottsági elnököt, és a deklarációi után gyakorlati lépéseket vár tőle. Tilos lesz külföldi szennyvíziszapot behozni mostantól Magyarországra, és hatalmas az érdeklődés a családvédelmi akcióterv támogatásai iránt - Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány legfrissebb döntéseiről tájékoztatott.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018