INFORÁDIÓ 
2020. október 27. kedd
Szabina

gryllus dániel

2020.03.08. 09:14

Kányádi-est a Nemzeti Színházban

Vannak vidékek címmel tart Kányádi estet március 9-én, hétfőn a Kaláka együttes Bogdán Zsolt kolozsvári színművész társaságában a Nemzeti Színházban.
2020.01.05. 11:25

Gryllus Dániel és Vilmos: a Kaláka nem stílus, hanem műfaj

Az ötvenéves Kaláka együttes alapítói emékeznek a kezdetekre az Ádám sörözőtől a hanglemezgyári nehézségeket át Kányádi Sándor intelmeiig. Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos volt az InfoRádió Aréna című műsorának vendége.
2019.12.13. 20:05

Gryllus Dániel elárulta a kalákás hangzás titkát

Ünnepi évaddal emlékezett idén megalakulása 50. évfordulójára a Kaláka. Az együttes alapító tagjai, Gryllus Vilmos és Gryllus Dániel voltak az InfoRádió Aréna című műsorának vendégei.
2017.12.28. 16:48

Mozgalmas éven van túl a Kaláka együttes

Az Arany János-emlékév alkalmából Indiában is fellépett decemberben a Kaláka együttes. Szerda este Pesten, a Gózon Gyula Színházban, csütörtökön Salgótarjánban lépett fel a zenekar, amely ezt követően rövid szabadságra megy.
2017.11.23. 07:23

Nashville-ig ment a két magyar együttes a különleges hangzásért

Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos az Első Pesti Rackák - vagyis Ferenczi György és a Rackajam - társaságában Nashville-ben készített egy ikeralbumot, amelyet - utalva a legendás woodstocki fesztiválra és a Kaláka alapításának évére - 69 címmel adtak ki. A Müpában péntek este egy koncerten mutatják be a különleges hangzásvilágú anyagot.
2017.01.25. 13:20

Pál apostol levelei megzenésítve - Gryllus Dániel koncertje

Pál apostol leveleiből, Sumonyi Zoltán versei alapján készített zenés előadást 25 évvel ezelőtt Gryllus Dániel. Kezdetben Halmos Bélával járták az országot, majd csatlakoztak hozzájuk Ferenczi Györgyék, mára pedig Halmos Béla helyét Szirtes Edina Mókus vette át. Ma este a MOM Kulturális Központban az érdeklődők egy jelképes, regisztrációs díj fejében hallgathatják meg a koncertet.
2016.12.16. 18:22

Gryllus Dániel: a karácsony a miénk

A hétvégén több Kaláka koncert is lesz, köztük az Óbudai Adventen, ahol mindenki részese lehet a csaknem harminc évvel ezelőtt megjelent "Szabad-e bejönni ide Betlehemmel?" címet viselő lemezből összeállított műsor ünnepi hangulatának. Gryllus Dániel azt mondja: mindig kicsit változik, bővül a repertoár, de a lényeg ugyanaz: gyerekek és felnőttek közös ünnepe.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018