INFORÁDIÓ 
2020. október 2. péntek
Petra

gerendai károly

2018.05.10. 07:08

Bespájzolnak az iskolák a magántankönyvekből – lapszemle

Égető a munkaerőhiány a hivatásos gépkocsivezetőknél – írja a Világgazdaság. A Népszava szerint bespájzolnak a már jól bevált magánkiadású tankönyvekből az iskolák. A Magyar Időknek az amerikai hadsereg európai haderőinek egykori parancsnoka beszélt az orosz támadás esélyeiről. A lap a magyar marha exportjáról is közöl írást. A Népszava Gerendai Károly strandbizniszéről közöl írást. Leállította a tevékenységét Kína második legnagyobb távközlési eszközgyártója – írja a Portfolio.
2017.05.12. 09:44

Brutális bevételt hozhat a Sziget

Idén is nyereséggel számolnak a Sziget fesztivál szervezői – mondta a Világgazdaságnak Kádár Tamás, a Sziget operatív vezetője a Világgazdaságnak. Hozzátette: a nyári fesztivál bevétele hétmilliárd forint körül alakulhat, és a rendezők 10 százalékos nyereséggel számolnak.
2017.05.11. 19:23

Ilyen lesz az idei Sziget

A Sziget az elmúlt negyedszázadban Magyarország legnagyobb turisztikai attrakciójává vált - mondta Gerendai Károly, a 25. alkalommal megszervezett fesztiválról tartott sajtótájékoztatón, amelyen elhangzott: 52 országból érkeznek fellépők a több mint ezer programot felvonultató rendezvényre.
2017.01.13. 12:50

Ezért adták el a Sziget Fesztivált

A Sziget Kulturális Szervezőiroda ma bejelentette: megállapodás született arról, hogy az egyik globális tőkealap, a Providence Equity Partners megveszi a Szigetet.
2016.08.16. 21:05

Több százmilliós nyereséget hozhatott a Sziget

Ismét megdőlt a Sziget fesztivál látogatottsági csúcsa. A végleges adatok még nem állnak rendelkezésre, de Gerendai Károly főszervező kedd este az MTI-nek elmondta: több mint 490 ezren voltak a Szigeten egy hét alatt.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018