INFORÁDIÓ 
2019. április 22. hétfő
Csilla, Noémi

faragó tamás

2018.12.28. 19:40

Faragó Tamás: a válogatottban játszani hazafias kötelesség

Az InfoRádió állandó szakértője, Faragó Tamás szerint szélsőséges évet zár a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely ugyan az év csapata lett a FINA-nál, de nem vették figyelembe az Európa-bajnokság eredményeit; a barcelonai tornán márpedig csak nyolcadik lett az együttes.
2018.10.01. 10:02

Vári Attila: XXI. századi szintre kell emelni az utánpótlásképzést

Központi akadémiai rendszer, szakemberképzés, erős sportdiplomácia, a támogatási rendszer reformja - ezeket említette elsőként az InfoRádióban a Magyar Vízlabda Szövetség új elnöke, amikor a programjáról kérdezték. A 42 éves, kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila Kemény Dénest váltja a poszton.
2018.07.30. 11:15

Faragó Tamás: morális válság a magyar vízilabdában

A magyar női vízilabda-válogatott a negyedik, a férfi együttes pedig a nyolcadik helyen zárta a barcelonai Európa-bajnokságot. Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás, az InfoRádió állandó sportági szakértője kiemelte, hogy nincs ok elégedettségre, ráadásul a férfiaknál morális válság van.
2018.07.26. 17:46

Faragó Tamás: vissza kell hívni a régi klasszisokat

A döntő szituációkban hibázott a női vízilabda-válogatott, ezért nem jutott az Európa-bajnokság döntőjébe - vélekedett az InfoRádió szakértője. Az 5-8. helyért játszó férfiakat szerinte azzal lehetne megerősíteni, ha a válogatottságot lemondó klasszisok visszahívnák a tokiói olimpiáig.
2018.07.24. 12:10

Faragó Tamás: lassan a férfi szakág tanulhat a női pólósoktól

A csapategység és mentális erő volt a kulcsa a magyar női vízilabda-válogatott 10-9-es győzelmének – hangsúlyozta az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás, az InfoRádió állandó sportági szakértője. Hozzátette: a magyar férfi együttesre kemény csata vár ma 17 órától a szerbek elleni negyeddöntőben.
2018.07.14. 12:50

Faragó Tamás győzelmeket vár a vízilabda Eb-n

Szombaton kezdődik a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság. Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás, az InfoRádió állandó sportági szakértője azt állítja, egy magyar pólócsapatnak nem lehet más célja, mint a győzelem, de ő legalább a négy közé jutást reméli a férfiaktól és a nőktől is.
2018.06.25. 15:26

Faragó Tamás: most megint találtunk egy új csapatot

Akár az aranyérmet is megérdemelte volna a magyar válogatott a vízilabda Világliga budapesti döntőjében, de az ezüstérem is megmutatta, hogy az átalakuló keretben ott van egy új nagy csapat lehetősége - mondta Faragó Tamás olimpiai és világbajnok, az InfoRádió állandó sportági szakértője.
2018.06.11. 13:57

Faragó Tamás: becsületből jelesre vizsgáztak a magyarok a BL-ben

A Szolnok ötödik, az Eger hatodik helyen végzett a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. A genovai nyolcas döntő záró napján a címvédő szolnokiak 10-6-ra nyerték meg a két magyar csapat párharcát. Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázót, az InfoRádió állandó sportági szakértője szerint becsületből mindkét együttes jelesre vizsgázott.
2017.08.17. 15:01

Faragó Tamás: „Märcz profi, ezt be is bizonyította"

Faragó Tamás hosszabb interjút adott az InfoRádiónak: beszélgetésben szó esett a férfi- és a női vízilabda-válogatott világbajnoki szerepléséről. Szuperlatívuszokban beszélt a Millenium-csapatról. Kitért arra is, hogy miért kezeli cinikusan a sportpszichológiát, valamint beharangozta az utánpótlás válogatott idei tornáit is.
2017.07.28. 10:00

Faragó Tamás: a döntő egy egész más műfaj

Az egyéni teljesítmények és a határozott védekezés volt a siker kulcsa a Görögország ellen 7-5-re megnyert világbajnoki elődöntőben Faragó Tamás, az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője szerint, de arra is figyelmeztet: a döntő az más műfaj.
2017.07.27. 11:47

Faragó Tamás: dráma zajlott a vízben

Aggódott a görögök ellen helyosztó közben Faragó Tamás, de aztán végre megfeledkeztek a pólóslányok a tétről, és így tudtak nyerni. Az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője a férfiaktól felszabadult játékot vár a görögök elleni csütörtök esti elődöntőben.
2017.07.26. 10:46

Faragó Tamás: most minden összejött

Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás szerint ennél jobban nem is sikerülhetett volna az oroszok elleni meccs. Az InfoRádió állandó sportági szakértője szerint a férfi vízilabda-válogatottra sokkal nehezebb feladat vár a görögök ellen a csütörtöki elődöntőben.
2017.07.25. 11:20

Faragó Tamás: saját magunkat vertük meg

Kanada ellen önmagát verte meg a magyar női vízilabda-válogatott - mondta az InfoRádió állandó sportági szakértője, az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás.
2017.07.24. 12:53

Faragó Tamás: a pillanat dönt a tengerentúli Hollandia ellen

Jól jött a pihenő a női válogatottnak a világbajnokságon, és Kanada ellen a hétfő esti negyeddöntőben esélye van a továbbjutásra a csapatnak Faragó Tamás szerint. Az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője ennél messzebbre is tekint: már a döntőt emlegeti.
2017.07.21. 10:49

Faragó Tamás: most mondjuk azt, szép volt, csajok!

Lelkileg volt hatalmas tétje a hollandok ellen 10-8-ra megnyert világbajnoki csoportmérkőzésnek Faragó Tamás, az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője szerint. A női válogatott megmutatta a két pólókultúra közötti különbséget.
2017.07.20. 10:50

Faragó Tamás: az olaszok megvezették a játékvezetőket

Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás, az InfoRádió állandó sportági szakértője szerint kemény és küzdelmes csatában ért el 9-9-es döntetlent a magyar férfi vízilabda-válogatott az olaszok ellen a budapesti vizes vb második fordulójában.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018