INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 13. csütörtök
Ipoly

fővárosi közfejlesztések tanácsa

2020.05.14. 06:00

Fürjes Balázs: nem kívánjuk elvenni a Városháza jogköreit

A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának összehívását kezdeményezte a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár. Fürjes Balázs az InfoRádióval közölte, azon felül, hogy természetesen várják a főpolgármester napirendi javaslatait, amiket bizonyosan megtárgyalnak majd, három kezdeményezésre ő maga is javaslatot tett.
2020.05.13. 10:42

Fürjes Balázs: hosszú hónapokra kell felkészülni a fővárosban

A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának összehívását kezdeményezi az államtitkár. Fürjes Balázs arról is beszélt az ATV-ben, hogy a buszok cseréjére a fővárosnak ígért 3,2 milliárdot nem idén, hanem jövőre kapnák meg Karácsonyék.
2020.01.15. 11:08

Új javaslatot tesz a kormány Budapestnek

A közfejlesztési tanács következő ülésén két új témában is tárgyalást kezdeményez a kormány – derült ki Fürjes Balázs Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár szavaiból.
2019.12.12. 13:04

Vitézy Dávid szerint nem kérdés, melyik Duna-híd a jobb választás

Folytatja a tárgyalásokat a kormány és a Városháza a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában, ahol napirenden lesz az atlétikai világbajnokság és a fővárosi nagyberuházások ügye. Megvitatják azt is, hogy hol épüljön meg az új budapesti Duna-híd. Két elképzelés van, az egyik a Galvani, a másik pedig az Albertfalvai híd. Vitézy Dávid a Galvani híd nemzetközi tervpályázatának szakértőjeként az utóbbi mellett érvel.
2019.12.11. 15:12

Döntött a főváros: ingyen utazhatnak az álláskeresők a BKV járatain

Az álláskeresők ingyenes BKV-használatáról és személyi kérdésekről is döntöttek a képviselők a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén. Az ülés közben az is kiderült, hogy Karácsony Gergely főpolgármester Pokorni Zoltánt, a XII. kerület fideszes polgármesterét is delegálja a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsába a Városháza képviseletében. Létrehozták a Fővárosi Érdekegyeztető Tanácsot is.
2019.12.03. 17:53

Karácsony Gergely 3+1 kérdésben mindenképp megnyugtató választ akar

Várhatóan a jövő héten összeül a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, ahol szó lehet majd a budapesti nagyberuházásokhoz szükséges forrásokról és az atlétikai világbajnokság megrendezéséhez szükséges feltételekről is – mondta az InfoRádiónak Karácsony Gergely főpolgármester.
2018.11.17. 10:56

Orbán Viktor és Tarlós István megállapodást írt alá

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.
2018.10.16. 12:35

Fontos terveket visz Tarlós István a fejlesztési tanács elé

A fővárosi közfejlesztési tanács november 17-i megalakulásával sokkal stabilabbá válik a budapesti kiemelt projektek finanszírozása - mondta a harmadik ciklusára készülő főpolgármester, Tarlós István kedden a Portfolio Budapest 2030 című fővárosi konferenciáján.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018