INFORÁDIÓ
2021. május 6. csütörtök
Frida, Ivett

erdő péter

2021.03.31. 18:05

Erdő Péter: üzenete van annak, hogy nem zárjuk be teljesen a templomok ajtaját

A járványhelyzetben az is húsvét üzenete, hogy minden veszteség és minden gyász és minden korlátozottság ellenére van újrakezdés, és hogy Isten szerető atyaként kíséri az emberiség életét, mindig tartogat jövőt a számunkra – mondta Erdő Péter bíboros prímás az InfoRádió Aréna című műsorában. Az esztergom-budapesti érsek beszélt arról is, hogy miért a következő nagy feladat az újranyitás, hogy mit tanított a pandémia, és részleteket árult el a szeptemberre tervezett eucharisztikus kongresszusról és a pápa látogatásáról is.
2021.01.16. 09:16

Vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét

Vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét, amelynek országos nyitó istentiszteletét a budapesti Szent István-bazilikában tartják - közölte a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT).
2020.11.28. 19:17

Erdő Péter: az ember élete híd a múlt és a jövő között

Minden nemzedék híd a múlt és a jövő között, az ember feladata pedig az, hogy megépítse az élet, a szeretet és a tudás hídját - erről beszélt Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek advent első vasárnapjának előestéjén.
2020.08.20. 19:36

Erdő Péter: Szent István király sziklára építette országát és életét

A hagyományosan a bazilika előtti téren, több tízezer zarándok részvételével megtartott szentmisét idén a koronavírus-fertőzés elleni hatósági korlátozások miatt a bazilikában tartották, és azon csak meghívottak vehettek részt. A szertartáson jelen volt Áder János köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018