INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika

egy százalék

2018.04.21. 15:16

Meglepően egyszerű az egy százalékról rendelkezni

Hivatalos formanyomtatvány nélkül, levélben az adószám és a kedvezményezettek adatainak megadásával is lehet rendelkezni az adó 1+1 százalékáról – jelentette ki a PwC vezető menedzsere. Honyek Péter szerint sokak nem rendelkeznek majd az 1+1 százalékról azok közül, akiknek idén már a NAV állítja ki bevallását.
2018.03.10. 19:40

Fontos figyelmeztetés jött, minden adózót érint

A személyi jövedelemadó (szja) 1+1 százalékáról való rendelkezési lehetőség fontosságára hívja fel a figyelmet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), ugyanis a múlt évben csökkentek a civil szervezeteknek és az egyházaknak szánt felajánlások.
2017.04.10. 07:32

Ők veszíthetnek sokat az e-szja-val

Félnek a civil szervezetek attól, hogy az e-szja rendszer miatt még többen lesznek, akik elfeledkeznek az egyszázalékos felajánlásról. Eddig ugyanis nagyrészt azok tették meg ezt a lépést, akik maguk készítették a bevallásukat – mondta a civilkommunikációval foglalkozó Humán Dialóg ügyvezetője. Miha Tamás szerint abban ugyan lehet bízni, hogy sok felajánlás mögött érzelmi motiváció és elköteleződés van, ugyanakkor a szervezetek aktív kommunikációjára is szükség van.
2017.02.09. 06:00

Vigyázat, fontos változás az szja egy százalékának felajánlásában

Fizikailag is elválik idén egymástól a személyi jövedelemadó bevallás és az egyszázalékos felajánlás,ezért nem árt emlékeztetni a bevallókat, hogy figyeljenek erre oda - mondta Sebestény István, a Központi Statisztikai Hivatal nonprofit szervezetekkel foglalkozó munkatársa.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018