INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 7. péntek
Ibolya

donáth anna

2020.01.22. 16:58

Minden tagállamot alaposan átvizsgál Brüsszel

Éves jelentést készít az Európai Bizottság a jogállam helyzetéről mind a 27 uniós tagállamban. A riport alapján ajánlásokat fogalmaz meg a Bizottság az országoknak, ezek figyelmen kívül hagyása pedig kötelezettség szegési eljárás indítását vonhatja magával. Emellett az Európai Parlament állampolgári jogi bizottsága tényfeltáró delegációt is küldhet Magyarországra - mondta az InfoRádiónak Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője.
2019.11.21. 20:27

Újra a magyar jogállamiságról vitáztak az EP-ben

A magyar jogállamiság helyzetéről az Európai Parlament (EP) jogi szakbizottságában folytatott vita jelentéstevője szerint nem javult a jogállamiság helyzete Magyarországon. Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő felszólalásában kijelentette: a vita megmutatta, hogy a jogállamiság fogalmát részrehajlóan és politikai érdekek mentén félreértelmezik.
2019.08.28. 20:02

Vizsgálat indult Donáth László ellen

Tényfeltáró vizsgálatot kezdeményez az evangélikus egyház Donáth László volt szocialista országgyűlési képviselő, evangélikus lelkész magatartásával kapcsolatban, Bevonják az érintett feleket és a gyülekezeteket is. 
2019.06.05. 16:56

A momentumosok már Brüsszelben - megvan a liberális csúcsjelölt

Tíz év után a Momentum Mozgalom két képviselője révén lesz magyar tagja az Európai Parlament liberális frakciójának. Egyikük, Cseh Katalin az InfoRádióban azt mondta: az uniós pénzek felhasználásával, jogállamisági kérdésekkel, valamint környezetvédelemmel és közegészségügyi kérdésekkel foglalkoznak majd.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018