INFORÁDIÓ 
2019. december 7. szombat
Ambrus

dömötör csaba

2019.11.16. 10:34

Dömötör Csaba: "már gyülekeznek a szürke fellegek Budapest egén"

Bármely nyugati baloldali vagy jobboldali kormánypárt bármelyik választáson megirigyelné azt az eredményt, amelyet a Fidesz ért el az október 13-i önkormányzati választáson - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek adott interjúban.
2018.12.31. 12:56

Dömötör Csaba elmondta, mi a kormány célja jövőre

 A kormány alapvető céljai 2019-ben is változatlanok: a cél egy erősödő, gyarapodó ország, amely képes fenntartani a biztonságát - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn budapesti sajtótájékoztatóján.
2018.10.28. 14:24

Indul az újabb nemzeti konzultáció

Napokon belül elindul a nemzeti konzultáció, amely a családok védelméről szól - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.
2018.05.29. 17:17

A kormány benyújtotta a "Stop Soros" törvénycsomagot

Magyarország készen áll a "Stop Soros" törvénycsomaggal kapcsolatos vitákra, ezek során pedig minden esetben az ország biztonsági érdekeit fogja szem előtt tartani - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára sajtótájékoztatóján. A kormány kedden benyújtotta az Országgyűlésnek az előterjesztést.
2017.11.22. 11:39

Rekord a nemzeti konzultáción

Az összesítések szerint már több mint 1,7 millióan mondták el véleményüket a nemzeti konzultáción, ami rekord, ennyien még soha nem vettek részt nemzeti konzultációban - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán szerdán.
2017.11.04. 14:53

Dömötör: nem volt hiábavaló az ötvenhatosok áldozata

A Magyarországot megszálló szovjet haderő ugyan leverte a forradalmat, de az ötvenhatosok áldozata nem volt hiábavaló, mivel az ő küzdelmük alapozta meg az ország mai szabadságát - írta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2017.09.24. 08:41

Hét kérdésről konzultál a kormány

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.
2017.05.22. 13:48

Szinte minden az EP-határozatról szólt

Az Európai Parlament múlt heti határozata és a nyugdíjas szövetkezetek tervezete is szóba került az Országgyűlés napirend előtti felszólalásai között.
2017.05.08. 15:24

Megszólalt a veréssel fenyegetőző jobbikos

Bocsánatot kért Szilágyi György jobbikos képviselő, aki veréssel fenyegette meg az Országgyűlés hétfői plenáris ülésén Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát.
2017.05.03. 13:44

A kormány válaszol Brüsszelnek

Több mint 760 ezren mondták már el a véleményüket a nemzeti konzultáción - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
2017.04.10. 16:14

Kósa: „semmilyen egyetemet nem zárnak be”

„Semmilyen egyetemet nem zárnak be, semmi sem fenyegeti a tan-, az oktatási és a kutatási szabadságot” - mondta Kósa Lajos az Országgyűlés plenáris ülésén. Kunhalmi Ágnes a CEU ügyét úgy értékelte: a Fidesz-kormány rárontott saját népére.
2017.03.26. 11:16

Jövő héten újabb levelet küld a kormány

Indul a nemzeti konzultáció, a kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy "meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést" - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hozzátéve, a kérdőívek a jövő hét második felétől érkeznek a postaládákba.
2017.02.27. 17:26

Paksról is vitáztak a parlamentben

Az Országgyűlés ülésén is szóba került, hogy az LMP népszavazást tartana a paksi bővítésről. A szocialisták támogatják az elképzelést, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint arról lehet referendumot tartani, amit a jogszabályok engednek és elegendő a támogatottsága.
2017.02.21. 08:29

Megcsapolná a tagok hatásköreit Brüsszel

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint Brüsszel az uniós állampolgárok felhatalmazása nélkül minél több tagállami hatáskört akar elvenni az uniós országoktól, de a magyar kormány küzdeni fog ez ellen - olvasható a Magyar Időkben.
2016.11.25. 10:18

Dömötör: egyre többen veszik igénybe a csok-ot

Egyre többen veszik igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Budapesten. Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára elmondta, hogy a csok-támogatottak jelentős része szeretne még gyermeket vállalni.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018