INFORÁDIÓ
2021. április 16. péntek
Csongor

dél-pesti kórház

2020.08.25. 14:23

Százötven millióval segíti három kórház vírus elleni harcát a Szerencsejáték Zrt.

150 millió forintot adományozott a Szerencsejáték Zrt. a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetnek, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháznak, az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórháznak. Előbbi főigazgatója az InfoRádiónak elmondta: ők 50 millió forintot kaptak, amit a koronavírus-betegek úgynevezett sejtterápiájának kifejlesztésére fordítanak.
2017.06.21. 16:10

Kórházi bezárás Pesten? - itt a válasz

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet tájékoztatása szerint az intézményben nem történt tömeges felmondás és nem a belgyógyászati osztály sem zárt be.
2017.06.02. 20:55

Reagált a kórház a döbbenetes esetre

Nem igaz, hogy a portás aludt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban – közölte az intézmény, arra reagálva, hogy egy beteg csütörtök hajnali 2 óra környékén a kórház épülete előtt epilepsziás rohamot kapott, ám nem tudott bejutni a főbejáraton.
2017.06.02. 08:48

A kórház előtt hagytak cserben egy epilepsziás nőt

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház főbejárata előtt kapott epilepsziás rohamot tegnapra virradóra egy harminc év körüli, négy hónapos terhes nő. Több mint húsz percig feküdt az utcán, mert hiába kérték, nem küldtek hozzá mentőt, a főbejárat pedig zárva volt – tudta meg a Magyar Nemzet a nő segítségére siető taxisofőrtől.
2016.12.21. 20:37

Újabb részletek a kórházi mosdóban holtan talált nő ügyében

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szerint személyzetük nem tudhatott arról, hogy a november végén, a kórház egyik mosdójában holtan talált nő az épületben van. Halálának oka szívelégtelenség, a kórház tájékoztatása szerint kizárható az orvosi mulasztás.
2016.12.05. 18:36

A kórházban talált holttest is téma volt a Házban

A parlamentben is szóba került a Jahn Ferenc Kórház egyik mosdójában nemrég talált holttest ügye. A szocialisták szerint az eset a forráselvonások eredménye, az illetékes tárca államtitkára azonban ezt visszautasította.
2016.11.29. 15:15

Hogyan heverhetett napokig egy holttest a kórházi mosdóban?

Belső vizsgálat és igazságügyi orvosszakértői vizsgálat is indult a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház mosdójában talált többnapos holttest miatt. Az intézmény az eljárások lezárásáig nem ad több tájékoztatást.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018