INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 15. szombat
Mária

dél-pesti centrumkórház

2020.03.16. 09:52

Kiutasítottak Magyarországról 13 iráni egyetemistát

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság – kitoloncolással – kiutasított Magyarország és az Európai Unió területéről 13 iráni állampolgárságú egyetemistát, akik a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Telephelyén voltak karanténban a koronavírus miatt – közölte a Belügyminisztérium hétfőn.
2020.03.05. 09:44

Új részletek az első magyarországi koronavírus-fertőzöttekről

Az egyik koronavírussal fertőzött iráni diák már több mint 10 napja Magyarországon volt, mire kiderült, hogy beteg – közölte a Dél-pesti Centrumkórház főorvosa. Szlávik János szerint a két beteggel kapcsolatba került személyeket még a csütörtöki nap folyamán értesíti a járványügyi hatóság a szükséges teendőkről.
2020.02.16. 11:50

Elhagyhatták a karantént a Vuhanból hazahozott magyarok

Hazamehetett az a hét magyar állampolgár a kórházból, akiket 14 nappal ezelőtt helyeztek karanténba, miután Franciaországon keresztül hazaérkeztek a kínai Vuhanból - közölte a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa.
2020.02.02. 20:41

Koronavírus - Hazahozták a magyarokat Vuhanból, ez történik most velük

A megérkezést követően orvosi vizsgálatokat és laboratóriumi teszteket végeznek a hazatérőkön. Ezek első eredménye 24 órán belül, a megerősített eredmény néhány napon belül rendelkezésre áll - mondta korábban Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház osztályvezető főorvosa.
2020.02.01. 18:47

Kiderült a Kínából Budapestre érkezett férfi állapota

Nem fertőződött koronavírussal az a férfi, aki Kínából indulva érkezett Budapestre - mondta a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa szombat délután sajtótájékoztatón.
2019.01.03. 13:18

Ilyen lesz Budapest legnagyobb kórháza - képek

A Dél-pesti Centrumkórház (DPC) a legnagyobb a három tervezett, legmodernebb feltételeket biztosító új fővárosi centrumkórház közül. A létesítmény a ZDA-Zoboki Építésziroda tervei alapján épül meg, többek közt osztrák, amerikai, holland és dán modellek figyelembe vételével.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018