INFORÁDIÓ 
2020. május 25. hétfő
Orbán

dél-budai centrumkórház

2019.11.25. 15:20

Újabb helyek fogadnák be a dél-budai szuperkórházat

A dél-budai szuperkórház eredeti helyszínen történő megépítése mellett érvelt Pest megye két kormánypárti országgyűlési képviselője hétfőn, sajtótájékoztatón. Aradszki András (KDNP) és Csenger-Zalán Zsolt (Fidesz) hangsúlyozták: a centrumkórház az agglomerációban élőket is szolgálná.
2019.09.17. 16:59

Mérföldkőhöz ért a dél-budai szuperkórház beruházása

Lezárult a közbeszerzési eljárás, napokon belül kihirdetik, hogy ki tervezi az új Dél-budai Centrumkórházat - mondta az InfoRádiónak az intézmény miniszterelnöki megbízottja. Bedros J. Róbert kiemelte: a XI. kerületi Dobogón épülő komplexum előkészítése a tervek szerint halad.
2018.07.31. 19:59

Itt épül az új dél-budai centrumkórház

Kedden megjelent a három budapesti centrumkórház tervezésére kiírt pályázat: a nyílt közbeszerzési kiírások az új elektronikus közbeszerzési rendszeren belül bonyolódnak, két lépcsőben.
2018.04.27. 18:15

Robotsebész és helikopterleszálló is lesz a szuperkórházban

Több üzlet és szolgáltatás is segíti majd azt, hogy a betegek ne szakadjanak ki a hétköznapi környezetükből a Dél-budai Centrumkórházban - hangsúlyozta az Inforádiónak Bedros Róbert miniszterelnöki megbízott. Az intézmény 4,5-5 év múlva kezdhet el működni.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018