INFORÁDIÓ 
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia

centrál színház

2020.03.11. 08:39

A koronavírus ellenére a színházak töretlenül játszanak

Több budapesti színház közleményt adott ki, hogy bár megjelent Magyarországon is a koronavírus, de esténként a színházak töretlenül játszanak addig, amíg a Budapest Főváros Önkormányzata, vagy a kormány nem rendeli el a közintézmények bezárását. Jegyeket nem váltanak vissza, de az állampolgári felelősségvállalásra felhívják a figyelmet. Az InfoRádió a Centrál Színház igazgatóját kereste meg, hogy milyen protokollt vezettek be.
2018.12.15. 18:25

Pokorny Lia megszenvedte az új darabot

Pokorny Lia, Rudolf Péter, Nagy-Kálóczy Eszter és Schmied Zoltán főszereplésével Budapesten először mutatják be David Lindsay-Abaire Pulitzer-díjas amerikai drámaíró éjfekete humorú komédiáját, a Tökéletleneket a Centrál Színházban. Szikszai Rémusz rendezi az előadást, amelyben Pokorny Lia egy amnéziás anyát játszik.
2017.12.10. 11:49

Botrányt kavaró darabot rendez Alföldi Róbert

Básti Julival a főszerepben, Alföldi Róbert rendezésében mutatja be Ibsen Kísértetek című darabját január 5-én a Centrál Színház. A darab középpontjában egy középkorú nő áll, aki egész életében férje bűneit titkolta és kompenzálta a társadalmi elvárások nyomására, a férfi halála után azonban minden elfojtás és hazugság felszínre tör, és nem marad többé következmények nélkül.
2017.10.18. 08:38

Hajmeresztő bemutató a Centrál Színházban

Hajmeresztő címmel mutat be interaktív krimikomédiát a budapesti Centrál Színház pénteken; a darabot Morcsányi Géza fordításában, Simon Kornéllal a főszerepben láthatja a közönség.
2017.06.13. 15:20

Ismert színész veszi meg a budapesti színházat

50 millió forintért Puskás Tamás, a színház igazgatója veheti meg a belvárosi Centrál Színházat üzemeltető nonprofit kft.-t. Így döntött kedden a főváros tulajdonosi bizottsága.
2017.01.18. 08:07

Koldulnia kellett a színésznőnek

"Maradjunk annyiban" címmel egy női hajléktalan sorsot mutat be Szalay Kriszta monodrámája. Az író-színésznő maga is napokat töltött az utcán, hajléktalanok között, hogy a túlélési stratégiáikat megismerje. A Centrál Színházban kedd este bemutatott darabról Szalay Kriszta beszélt az InfoRádióban.
2017.01.10. 17:39

Hajléktalan lett az ismert magyar színésznő

Egy hajléktalan nő életét írta meg és osztja meg a színpadon keresztül a világgal Szalai Kriszta színésznő; a monodrámát Maradjunk annyiban címmel a Centrál Színházban mutatják be január 17-én.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018