INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 20. péntek
Friderika

brexit párt

2019.05.28. 11:42

Mindenki győztesnek tartja magát a brit EP-szavazás után

Az öt hete alakult Brexit Párt diadalmaskodott szinte az összes nagy-britanniai régióban az európai parlamenti választásokon, viszont a brexitellenes pártokra adott szavazatok aránya magasabb lett, mint a kilépéspárti erőké. A nagy kérdés az, hogy feloldotta-e a voksolás a három éve tartó patthelyzetet a szigetországban.
2019.05.27. 08:13

Megsemmisítő vereséget szenvedtek a brit konzervatívok

Nagy-Britanniában hagyományosan keveseket mozgat meg az európai parlamenti választás. A brexit körüli patthelyzet azonban mozgósította a szavazókat, akik – őszinte óhajból vagy a bénultság miatti tiltakozásból - a frissen alakult Brexit Pártot juttatták győzelemhez.
2019.05.13. 11:30

Hatalmas pofonba futhat bele a brit politikai elit

Sokkoló és megalázó vereségre számíthat a brit politikai váltógazdálkodás két hagyományos pártja, a konzervatívok és a Munkáspárt a héten. Egy felmérés szerint az újonnan létrejött Brexit Párt nagyobb szavazataránnyal nyeri majd az európai parlamenti választásokat, mint mint a két pártra együtt leadott szavazatok aránya.
2019.04.18. 11:34

Megdöbbentő, melyik párt nyerheti a briteknél az EP-választást

Az újonnan alapított Brexit Párt sokkoló győzelme várható a most már valószínűsíthető brit európai parlamenti választásokon. A YouGov közvéleménykutató szerint napokon belül megugrott az új párt támogatottsága, amelynek fő húzóereje alapítója, a Brit Függetlenségi Párt, UKIP korábbi vezére.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018