INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 17. szombat
Jácint

bogárdi szabó istván

2019.04.19. 15:14

Bogárdi-Szabó István: húsvét a halál térdre kényszerítésének a nagy ünnepe

Mégis - így fogalmazza meg húsvét üzenetét Bogárdi-Szabó István református püspök. A Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke az infoRádió Aréna című műsorában az életet egy futballmérkőzéshez hasonlította, beszélt arról, hogy Isten egy happyender, és elárulta, Kálvin prédikációjának üzenetét politikai kampányszlogenekben hallja vissza. Az interjú szerkesztett, rövidített változata.
2017.12.24. 10:45

Bogárdi Szabó István: az ünnep nem feladat, hanem ajándék

Az ünnep nem feladat, amit el kell végezni, hanem ajándék, amit el kell fogadni, részesedés, amit hagyni kell megtörténni - mondta Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke az MTI-nek karácsony alkalmából.
2017.04.16. 12:54

Bogárdi Szabó István: húsvét az üdvösség ígérete

Jézus a forrása az örök üdvösségnek, a szabadulásnak, ennek a beteljesedését ünnepeljük: ez húsvét, az üdvösség ígérete - mondta Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke vasárnap a fővárosi budahegyvidéki református templomban.
2016.12.24. 11:11

Mennyire járja át a lelki forradalom Európát?

A reformáció mindig egy ébredési mozgalom volt a kereszténységen belül. Ez az egyik átfogó kép a mozgalom elmúlt 500 éves történetéből. A közösségi és az egyházi megújításról Bogárdi Szabó István református püspök és Gáncs Péter, a magyarországi evangélikus egyház elnök-püspöke beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.
2016.12.24. 09:23

Bogárdi Szabó István: Istennek mindig megesik rajtunk a szíve

Isten és ember története másból sem áll, mint hogy mi elhajlunk a jótól, felmondjuk istengyermekségünket, a Teremtőnek pedig megesik rajtunk a szíve - mondta Bogárdi Szabó István, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke az MTI-nek.
2016.12.24. 08:18

Karácsonyi szentmisék, istentiszteletek

Karácsony alkalmából a katolikus, a református és az evangélikus egyház magyarországi vezetői egyaránt tartanak ünnepi szentmisét, istentiszteletet.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018