INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

banai ádám

2020.03.26. 06:04

Bármikor kérhető a törlesztés szüneteltetése – íme a moratórium részletei

Kedd éjszaka megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet a hiteltörlesztési moratórium részletszabályairól. Ezek lényege, hogy a moratórium idején nem számítható fel kamatos kamat, a futamidő pedig úgy hosszabbodik meg, hogy ezalatt az idő alatt nem változik a törlesztőrészlet nagysága. A törlesztés szüneteltetése a moratórium alatt bármikor kérhető – mondta az InfoRádiónak a Magyar Nemzeti Bank igazgatója.
2019.06.29. 11:00

Megmondta a jegybank igazgatója, hogyan lehet beszámítani a babaváró kölcsönt

A jelzáloghitelek esetében 75 százalékig önrészként is figyelembe vehető majd a babaváró hitel - erősítette meg az InfoRádiónak a Magyar Nemzeti Bank igazgatója. Banai Ádám azt is közölte, hogy a babaváró kölcsön törlesztő részlete a jövedelemarányos törlesztőrészlet mutatójában mindig a ténylegesen fizetendő értéken lesz figyelembe véve. Sipos Ildikó interjúja.
2019.05.30. 17:45

Párbeszéd a gazdaságról: még mindig kevés lakás épül itthon

A befektetési célú vásárlás és a hitelfelvétel még tovább fűtheti a hazai ingatlanpiacot - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinjának legutóbbi adásából, amelyben Banai Ádám, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője volt a vendég.
2019.05.29. 16:36

Párbeszéd a gazdaságról: nincs vége az ingatlanár-robbanásnak

Nem lehet az ingatlanárak hirtelen visszaesésére számítani Budapesten, az áremelkedést a befektetői érdeklődés és az urbanizáció is hajtja - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorából, amelynek ezúttal Banai Ádám, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője volt a vendége.
2018.11.15. 18:13

Párbeszéd a gazdaságról: szétszakadtak az ingatlanárak

Hiába emelkednek az égbe az árak, még az ország nagy részén alulértékeltek az ingatlanok - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinjából, amelyben ezúttal Banai Ádám, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője beszélgetett a magyar ingatlanpiac helyzetéről.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018