INFORÁDIÓ 
2021. január 18. hétfő
Piroska

balog zoltán

2020.11.06. 16:42

Orbán Viktor gratulált egykori miniszterének

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Balog Zoltán új dunamelléki református püspöknek megválasztásához - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.
2020.09.22. 18:08

Balog Zoltán: megtapasztaltuk, hogyan lesz a "bajból áldás"

Nem csak kenyérrel... címmel jelent meg Balog Zoltán könyve, amely a koronavírus hazai megjelenésétől kezdve egészen júliusig gyűjti egybe a református lelkész beszédeit, imádságait, írásait. Az ünnepi könyvhétre megjelenő kötetet egy pódiumbeszélgetésen mutatták be.
2020.02.24. 18:51

Csókay András kapta a Polgári Magyarországért díjat

Csókay András idegsebész kapta a Polgári Magyarországért díjat. A kitüntetést Mádl Dalma, Mádl Ferenc volt államfő özvegye és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke adta át.
2020.02.19. 14:50

Orbán Viktor is búcsúzott Makkai Ádámtól

Gyászistentisztelet keretében vettek búcsút szerdán Makkai Ádám Kossuth-nagydíjas költőtől, nyelvésztől, műfordítótól, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) néhai tagjától Budapesten, a Fasori református templomban.
2019.07.26. 21:31

Balog Zoltán: az EU pénzügyeit a németek velünk tehetnék rendbe

Új fejezet kezdődhet a magyar-német kapcsolatokban, ebben Berlinben egyre többen érdekeltek - mondta Balog Zoltán társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos, az EMMI egykori minisztere az InfoRádiónak. Hozzátette: a Fidesz és a CDU kapcsolatainak javításán is intenzíven dolgoznak.
2019.07.26. 07:56

Balog Zoltán: új fejezet kezdődhet a magyar-német kapcsolatokban

Németország a visegrádi négyek országcsoporttal együtt képviselheti azt az Európának stabilitást biztosító megközelítést, amely egyértelmű igent mond a külső határok védelmére, és alapvetően nemet mond a migrációra - hangsúlyozta Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke a németországi Stuttgartban.
2019.06.09. 08:00

Balog Zoltán munkába állt új pozíciójában - nem kap fizetést

Nem kap díjazást rendkívüli és meghatalmazott nagykövetként Balog Zoltán – ezt az emberi erőforrások korábbi minisztere mondta az InfoRádióban. A május végén kinevezett Balog Zoltán társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztosként is tovább dolgozik.
2019.03.07. 17:07

Balog Zoltán elárulta, mi a valódi konfliktus a Fidesz és a Néppárt között

Részleteket árult el Balog Zoltán volt miniszter, romaügyi miniszterelnöki biztos arról a berlini tárgyalásról, amelyet a CDU vezetőivel folytatott. Az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, a Fidesz néppárti tagsága megőrzésének feltételéül szabott három kérdés csak a felszín, és a következő napokban eldől, van-e remény arra, hogy a Néppárt visszatérjen az eredeti alapelveihez, vagy jobb a Fidesznek, ha a pártcsaládon kívül van.
2019.03.05. 11:15

Szájer József gyógyírt ajánlott "a globalista utópizmus áfiumára"

A 2015-ös migrációs válság következtében eltűnni látszik a hagyományos bal- és jobboldali ellentét a világpolitikában, helyette a globalisták és a szuverenisták ellentétéről beszélhetünk – mondta Szájer József európai parlamenti képviselő a Várkert bazárban tartott előadásában. 
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018