INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 4. kedd
Dominika, Domonkos

balásy zsolt

2019.12.04. 15:11

Párbeszéd a gazdaságról: árcsökkenés előszele a hazai ingatlanpiacon

A fővárosban lassult az ingatlanárak növekedése, miközben a tranzakciószám is jelentősen visszaesett. Ezek pedig trendfordulót, az árak csökkenését jelezhetik előre – derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorának legutóbbi adásából, amelynek Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője volt a vendége.
2019.06.13. 18:48

Párbeszéd a gazdaságról: zombik tartják fogva a munkaerő-tartalékot

Vannak még tartalékok a hazai munkaerőpiacon, és a közeljövő még nagy változásokat hozhat - mondták az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorának vendégei: Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzési és elemzési igazgatóságának vezetője és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője.
2019.06.12. 14:45

Párbeszéd a gazdaságról: veszély leselkedik a béremelésre

Bővülő termelékenység esetén a bérek is tovább nőhetnek, de a gazdaság várható lassulása negatív hatással lehet a jövedelemkiáramlásra is - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságól című magazinműsorának legutóbbi adásából, amelyben Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője volt a vendég.
2019.05.30. 17:45

Párbeszéd a gazdaságról: még mindig kevés lakás épül itthon

A befektetési célú vásárlás és a hitelfelvétel még tovább fűtheti a hazai ingatlanpiacot - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinjának legutóbbi adásából, amelyben Banai Ádám, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője volt a vendég.
2019.05.29. 16:36

Párbeszéd a gazdaságról: nincs vége az ingatlanár-robbanásnak

Nem lehet az ingatlanárak hirtelen visszaesésére számítani Budapesten, az áremelkedést a befektetői érdeklődés és az urbanizáció is hajtja - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorából, amelynek ezúttal Banai Ádám, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője volt a vendége.
2018.11.15. 18:13

Párbeszéd a gazdaságról: szétszakadtak az ingatlanárak

Hiába emelkednek az égbe az árak, még az ország nagy részén alulértékeltek az ingatlanok - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinjából, amelyben ezúttal Banai Ádám, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője beszélgetett a magyar ingatlanpiac helyzetéről.
2018.11.08. 17:00

Párbeszéd a gazdaságról: magyar áldozatokat is szedhet a vámháború

A Párbeszéd a gazdaságról című adássorozatban ezúttal Madár István, a Portfolio.hu vezető elemzője és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője beszélgetett arról, hogy milyen hatásokkal jár és járhat a kereskedelmi háború a globális és a magyar gazdaságra.
2018.11.07. 15:52

Párbeszéd a gazdaságról: kacsa-e a Peking-Washington háború?

Fundamentális változás van a világban: az egyik kérdés az, hogy Kínát miként ítéli meg a világ - derül ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorának legújabb adásából, amelyben Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője és Madár István a Portfolio vezető elemzője beszélgetett.
2018.10.18. 15:20

Párbeszéd a gazdaságról: veszélyes függőségben Magyarország

Magyarország benne van a német termelési láncban, de ez önmagában nem lenne probléma - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinjának legfrissebb adásából, amelyben Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzési és elemzési igazgatóságának vezetője, valamint Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője beszélgetett a magyar gazdasági függőségéről.
2018.10.17. 15:49

Párbeszéd a gazdaságról: Magyarország a mosolygörbe alján

Magyarországon az ipar szerkezete alapvetően a termelésre koncentrál – holott országon belül az lenne az ideális, ha minél jobban átfogná a teljes termelési vertikumot – hangzott el az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinjában, amelyben ezúttal Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági előrejelzés és elemzés igazgatóságának vezetője és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője beszélgetett
2018.07.05. 16:19

Párbeszéd a gazdaságról: a tőzsde, a kutya meg a gazdája

A tőzsde nem mutatja meg a gazdaság állapotát, és Magyarországon nem is tölti be a klasszikus szerepét - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorának legutóbbi adásában, amelynek Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője és Korányi G. Tamás tőkepiaci szakértő volt a vendége.
2018.07.04. 15:32

Párbeszéd a gazdaságról: jön a korrekció a tőzsdén is

A tőzsde felértékelődő szerepéről és a következő évek értékpapír-piaci kockázatairól volt szó az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorának legutóbbi adásában, amelynek Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője és Korányi G. Tamás tőkepiaci szakértő volt a vendége.
2018.06.14. 10:33

Párbeszéd a gazdaságról: jó készülni a válságra, de még nincs veszély

Jól teszi a kormány, hogy válságra is felkészül, de a reálgazdaságokkal egyelőre nincs probléma - értett egyet az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című műsorában Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője és Madár István, a Portfolio vezető elemzője. Sok a kérdés viszont arról, hogyan tudják majd kezelni a gazdaságok a kialakuló munkaerőhiányt, és mit kezdenek azokkal, akiknek nincs szükség a munkájára.
2018.06.13. 15:14

Párbeszéd a gazdaságról: mi lesz, ha jönnek a robotok?

A munkaerő-piaci nyomás gyorsíthatja a digitalizációt, és új területek szívhatják fel a feleslegessé váló dolgozókat - derül ki a Párbeszéd a gazdaságról című magazin legújabb adásából, amelyben Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője és Madár István, a Portfolio vezető elemzője beszélgetett.
2018.02.15. 11:09

Párbeszéd a gazdaságról: az euró és Magyarország

Az InfoRádió „Párbeszéd a gazdaságról” című műsorában György László, a Neumann János Egyetem docense, a Századvég csoport vezető közgazdásza és Balásy Zsolt, a HOLD Alapkezelő elemzője beszélgetett arról, hogyan alakult az Európai Unió és azon belül Magyarország sorsa az elmúlt években, milyen politikai változásoknak örülhetünk és melyek miatt kell aggódni, valamint hogy ebbe a képbe hogyan illik az euró bevezetésének kérdése.
2018.02.14. 14:13

Párbeszéd a gazdaságról: kell-e nekünk az euró?

Hogyan alakult az Európai Unió és Magyarország sorsa az elmúlt években, milyen politikai változásoknak örülhetünk és melyek miatt kell aggódni, és kell-e nekünk az euró - erről beszélget György László a Századvég csoport vezető közgazdásza, a Neumann János Egyetem docense, valamint Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője a Párbeszéd a gazdaságról elemző műsor szerdai adásában.
2018.01.11. 12:41

Párbeszéd a gazdaságról: fojtogat vagy ösztönöz a magyar állam?

Az állami újraelosztás túlzott mértéke is akadálya lehet a magyar gazdaság versenyképességének, a közepesen fejlett gazdaságokban viszont fontos szerep jut az államnak a gazdasági növekedésben – erről is szó volt az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című műsorában.
2018.01.10. 13:42

Párbeszéd a gazdaságról: fontos megállapítások a magyar állam szerepéről

Magyarország versenyképessége volt a téma a Párbeszéd a gazdaságról, az InfoRádió új elemző műsorának első adásában. A beszélgetés résztvevői - Virág Barnabás, a jegybank ügyvezető igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője - egyebek mellett az állami szerepvállalásról is kifejtették álláspontjukat.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018