INFORÁDIÓ
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente

bakondi györgy

2020.03.01. 15:55

Bezár a tranzitzóna az illegális migránsok előtt

Összefüggés van a koronavírus és az illegális migráció között - jelentette ki Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. Közölte azt is, hogy Magyarország határozatlan időre felfüggeszti az illegális migránsok beengedését a tranzitzónába.
2020.01.28. 17:50

Kiderült, mikor nyitják meg a röszkei átkelőt

Fiatal férfiak szervezett és erőszakos módon próbáltak magyar területre jutni kedden hajnalban a röszkei közúti határátkelőhelynél, feltehetően helyismerettel rendelkező embercsempészek is segítették a nagy létszámú csoportot - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
2019.12.22. 12:48

Bakondi György: romlott a migrációs helyzet

A katonai és rendőri erők a megfelelő létszámban és technikai támogatással végzik a feladatukat az ünnepek alatt is - mondta a belbiztonsági főtanácsadó.
2019.01.30. 12:39

Bakondi György: el kell dönteni, hogy a Frontex egy szupercsapat-e

Magyarország szuverenitását sértené, ha elveszítené a határőrizet jogát – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Bakondi György. Az európai migrációs útvonalak jelenleg is aktívak – vélekedett a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
2018.04.26. 13:43

Egységes és kötelező menekültügyi eljárást tervez az EP

Egységesítené a menekültügyi eljárásokat az uniós tagállamokban az Európai Parlament igazságügyi bizottságának friss tervezete. A Fidesz szerint az elképzelés ellehetetlenítené a magyar határzárat. Az ellenzék nem így látja.
2017.08.26. 21:13

Bakondi: folyamatos a nyomás

Folyamatosan próbálkoznak a migránsok mind a szerb, mind a román határon - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.
2017.05.30. 20:58

Több tízezer migráns ragadt a balkáni útvonalon

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójának közlése szerint 70-80 ezer migráns ragadt a balkáni útvonalon, és a magyar határt érintő illegális átlépési kísérletek számának hullámzása várható.
2017.05.06. 21:32

Bakondi: az embercsempészeket a civil szervezeteket segítik

Az embercsempészek a civil szervezetek segítségével juttatják be a migránsokat Európába a Földközi-tengeren - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.
2017.03.18. 11:20

Megint jön egy illegális bevándorló-hullám

Magyarország nem enged migrációs politikájából, mivel meggyőződése, hogy jogilag helyesen jár el, továbbá határvédelmi rendszerével nem csak a magyar, de valamennyi európai polgár biztonságát szolgálja - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
2017.01.23. 19:00

Bakondi György: változhat az Egyesült Államok migrációs politikája

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Donald Trump hivatalba lépésével megváltozhat az Egyesült Államok eddig vallott migrációs politikája. Bakondi György az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, hogy Magyarország egy, a korábbiakhoz képest is nagyobb menekülthullámra készül fel.
2017.01.20. 22:03

Beiktatták amerikai elnöknek Donald Trumpot - a nap hírei

Az amerikai érdekeket tartja majd minden döntés alapjának az Egyesült Államok új elnöke. Továbbra sem tartja hosszú távon fenntarthatónak az Európai Unió menekültügyi politikáját a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. A főpolgármester szerint kevesebb lehet a 4-es metró beruházás ügyében várható uniós bírság összege. A nap legfontosabb hírei január 20-án.
2017.01.12. 09:30

Újra megindultak a bevándorlók a magyar határra

Civil szervezeteknek a magyar határ kinyitásáról szóló dezinformáció miatt egyre több bevándorló indul meg Belgrádból Magyarország felé - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
2017.01.05. 09:14

Fordulat jöhet a migrációban

Az Európa-szerte tapasztalt negatívumok, a belbiztonsági helyzet jelentős romlása, a terrorista cselekmények gyakorisága arra ösztönzik a választott politikai vezetőket, hogy az eddigi hibás migrációs politikájukon változtassanak, a politikai változások pedig fordulatot hozhatnak az illegális bevándorlásban - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018