INFORÁDIÓ 
2020. október 24. szombat
Salamon

bőnyi rendőrgyilkosság

2020.07.23. 14:46

Új fejlemény a bőnyi rendőrgyilkossági ügyben

Jogerősen elutasították a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében Győrkös István védőjének perújítási indítványát, miután a Győri Ítélőtábla elutasító határozatát a Kúria helybenhagyta - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.
2019.09.09. 09:23

Új fejlemények a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében

Súlyosabb minősítést és későbbi feltételes szabadságra bocsáthatóságot indítványoz a másodfokú ügyészség a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség
2018.12.12. 14:19

Fordulat a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében

Újabb szakvélemények elkészítését rendelte el a bőnyi rendőrgyilkosság vádlottjának perében szerdán az első fokon eljáró Szombathelyi Törvényszék, amely szükségesnek tartotta pszichológus és pszichiáter szakértő kirendelését is.
2017.09.19. 07:24

Bőnyi rendőrgyilkosság: érdekes véget érhet a nyomozás

A júliusi első iratismertetés óta keletkezett dokumentumokat adják át a védelemnek a nyomozó ügyészek, akik november elején várhatóan vádat emelnek a rendőrfőtiszt meggyilkolása miatt id. Győrkös István ellen - írta a Magyar Idők.
2017.08.16. 08:39

Készül a bőnyi gyilkosság vádirata

Szeptember közepéig vádat emel a Központi Nyomozó Főügyészség a bőnyi rendőrgyilkosság ügyé­ben a hungarista id. Győrkös István ellen - olvasható a Magyar Időkben.
2017.07.19. 06:30

Megvan, mi vár a bőnyi rendőrgyilkosra

Akár életfogytiglant is kaphat a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottja - írja a Magyar Idők. Id. Győrkös István bűnösségét a tanúvallomások mellett számos igazságügyi szakértői vélemény is bizonyítja, vádemelés szeptemberben lesz.
2017.05.16. 17:06

Bőnyi rendőrgyilkosság: még a nyáron vádat emelhetnek

Még a nyáron vádat emelhet az ügyészség a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében – mondta az InfoRádiónak a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője. A gyanú szerint Györkös István tavaly októberben lőtte a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik munkatársát, aki társaival együtt házkutatásra érkezett. A férfi továbbra is azt állítja, hogy nem ő lőtt először és nem célzott lövést adott le a rendőrre.
2017.03.11. 10:12

Újabb megdöbbentő fordulat a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében

Továbbra sem lehet biztosan tudni, kinek a fegyveréből származó lövedék ölte meg azt a rendőrt, aki egy bőnyi akcióban vesztette életét. A lövedékeken nem találtak DNS-nyomokat, így ez sem vitte közelebb a nyomozókat az ügy megoldásához.
2017.02.27. 10:30

Újabb fontos információ a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében

Elölről találta el a halálos lövés Pálvölgyi Péter őrnagyot, a lövedék egyértelműen 7,62 mm kaliberű Kalasnyikovból származott – erősítették meg a Magyar Idők forrásai az Átlátszó információját a bőnyi rendőrgyilkosságról.
2017.02.25. 09:17

Éles hátraarc a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében

Megtalálták és azonosították a bőnyi lövöldözés során a rendőr halálát okozó lövedéket. Nem baráti tűz okozta Pálvölgyi Péter őrnagy halálát Bőnyben a Győrkös Istvánnal vívott tűzpárbajban tavaly októberben – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.
2016.11.07. 22:07

Csúcsot döntött a tőzsde - a nap hírei

Kedden szavaz az alaptörvény hetedik módosításáról a parlament. A bőnyi rendőrgyilkossággal is foglakozott a parlament nemzetbiztonsági bizottsága. Megemlékezést tartottak a Zeneakadémián a vasárnap elhunyt Kocsis Zoltán tiszteletére. A nap legfontosabb hírei november 7-én.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018