INFORÁDIÓ 
2019. december 7. szombat
Ambrus

bálványosi nyári szabadegyetem

2019.07.08. 21:40

Megvan, mikor beszél Tusnádfürdőn Orbán Viktor

Egy a tábor mottóval szervezik idén július 23. és 28. között Tusnádfürdőn a 30. alkalommal tartandó Bálványosi Nyári Szabadegyetemet és Diáktábort (Tusványos). A két hét múlva kezdődő rendezvényről az erdélyi szervezők számoltak be.
2018.07.31. 11:36

Orbán Viktor Tusnádfürdőn elhangzott beszéde - itt meghallgathatja

A kormánypártok egy általuk nemzetibbnek ítélt irányba terelnék a kulturális és a tudományos életet – értékelte a Tusnádfürdőn elhangzottakat Rajnai Gergely, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója szerint Orbán Viktor európai helyett nemzeti szuverenitásban gondolkodik. Cikkünkre kattintva meghallgathatja a miniszterelnök teljes beszédét.
2018.07.25. 20:15

A nemzetpolitika és a családtámogatás is téma volt Tusványoson

A nemzetpolitika bizonyított: a nemzet közjogi egyesítése gyakorlatilag befejeződött, a mai országgyűlés már nemzetgyűlésként működik - állapította meg Potápi Árpád nemzetpolitikai államtitkár Tusnádfürdőn, a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor megnyitóján. A szabadegyetem szerdai rendezvényein egyebek mellett a magyar családok támogatásáról, Európa jövőjéről és kisebbségvédelmi témákról volt szó.
2018.07.18. 15:51

Változások Tusványoson

A romániai bíróságok elmúlt hetekben kimondott, nagy visszhangot kiváltó magyar vonatkozású ítéletei arra késztették a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) szervezőit, hogy módosítsák a programot, és hangsúlyosan figyeljenek magyarokkal szembeni jogfosztásokra.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018