INFORÁDIÓ 
2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna

a nap legfontosabb hírei

2020.03.23. 22:30

Újabb hat gazdaságvédelmi intézkedést hoztak - a nap hírei

Nyolcra emelkedett a koronavírus magyarországi halálos áldozatainak száma. Csak jövő héten szavazhat az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatti rendkívüli intézkedésekről. Kiegészítette a járványhelyzet kezelésére kidolgozott gazdasági akciótervet a kormány. A nap legfontosabb hírei március 23-án.
2020.03.16. 23:00

Új szakaszához érkezett a magyarországi koronavírus-járvány - a nap hírei

Új szakaszához érkezett a magyarországi koronavírus-járvány - jelentette be az országos tisztifőorvos. Lezárják a határokat és korlátozzák az üzletek nyitva-tartását - jelentette be a miniszterelnök az Országgyűlésben. Harminc napos beutazási korlátozás elrendelésére szólította fel az uniós tagállamok vezetőit az Európai Bizottság. A nap legfontosabb hírei március 16-án.
2020.03.12. 22:20

Hónapokig tarthat a különleges jogrend Magyarországon - a nap hírei

16-ra nőtt a Magyarországon diagnosztizált új koronavírussal fertőzöttek száma. Hónapokig tartó különleges jogrendre kell felkészülni a koronavírus-járvány miatt - jelentette ki a miniszterelnöki kabinetiroda államtitkára. A fővárosban felfüggesztik az előadásokat minden moziban, színházban, bezárnak a múzeumok. A nap legfontosabb hírei március 12-én.
2020.03.11. 22:48

Veszélyhelyzetet hirdetett a kormány az egész ország területére - a nap hírei

Veszélyhelyzetet hirdetett a kormány az egész ország területére a koronavírus-járvány miatt. Rendszeres kapcsolattartást ígért a parlamenti frakciókkal a járvány ügyében a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Világjárvánnyá nyilvánította az új típusú koronavírus okozta fertőzést az Egészségügyi Világszervezet. A nap legfontosabb hírei március 11-én.
2020.03.09. 22:30

Magyarországon 9-re nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma - a nap hírei

Magyarországon 9-re nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma. Olaszországban egy nap alatt csaknem száz ember halt bele a fertőzésbe. Vészhelyzeti videokonferenciát tartanak a koronavírus-járvány miatt az Európai Unió tagországainak vezetői. A nap legfontosabb hírei március 9-én.
2020.03.02. 22:18

Elindult az azonnali banki átutalási rendszer - a nap hírei

A héten elindul a koronavírussal összefüggő feladatokat koordináló operatív törzs információs honlapja. Sürgősségi munkacsoportot hoz létre a járvány megállítására az Európai Unió. A koronavírus-járvány miatt jelentős visszaesésre számíta a világgazdaságban az OECD. A nap legfontosabb hírei március 2-án.
2020.02.28. 22:33

Újabb magyarok kerültek karanténba külföldön - a nap hírei

Megemelte a koronavírus-járvány globális veszélyének szintjét a WHO. Újabb magyarok kerültek karanténba külföldön a koronavírus-járvány miatt. A szíriai háborús helyzetről és a migráció ügyéről tárgyalt telefonon a magyar kormányfő és a török elnök. A nap legfontosabb hírei február 28-án.
2020.02.24. 22:17

Elhunyt Csukás István - a nap hírei

Már magyar fertőzöttje is van a koronavírus-járványnak. Igazságos uniós költségvetést tart szükségesnek az igazságügyi miniszter. Elhunyt Csukás István. A nap legfontosabb hírei február 24-én.
2020.02.20. 22:18

Lépnek a szakszervezetek - a nap hírei

A börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos visszaélések megszüntetéséről szóló törvényjavaslatról tárgyalt a parlament. Kollektív munkaügyi vitát kezdeményez a közlekedési dolgozókat tömörítő érdekképviselet, ha nem kap érdemi bérajánlatot. Meghalt a japán partoknál karantén alá vont üdülőhajó két utasa. A nap legfontosabb hírei február 20-án.
2020.02.16. 21:42

Orbán Viktor: új nemzeti konzultációra készül a kormány - a nap hírei

Klímavédelmi akciótervet fogadott el a kormány – jelentette be a miniszterelnök. Dunaújvárosban a részeredmények alapján az ellenzéki pártok jelöltje nyerte meg az időközi országgyűlési képviselő-választást. Elhagyhatták a kórházat a koronavírus-járvány miatt Kínából hazahozott magyarok. A nap legfontosabb hírei február 16-án.
2020.01.27. 22:12

Újabb mélypontra gyengült a forint - a nap hírei

Világszerte megemlékeztek a holokauszt áldozatairól. Magas szintűre módosította az új koronavírus nemzetközi veszélyességét az Egészségügyi Világszervezet. Újabb mélypontra gyengült a forint az euróval szemben. A nap legfontosabb hírei január 27-én.
2020.01.19. 21:55

Egyre többen veszik igénybe a személyi kedvezményt - a nap hírei

A pesti gettó felszabadításának 75. évfordulójára emlékeztek a Dohány utcai zsinagógában. Hazaszállították az Iránban lelőtt utasszállító ukrán áldozatainak földi maradványait. A líbiai fegyverembargó betartásában állapodtak meg a konfliktusban érdekelt országok. A nap legfontosabb hírei január 19-én.
2020.01.16. 22:33

Orbán Viktor: Ausztria fontos partner - a nap hírei

Megszavazta az Európai Parlament, hogy folytatódjon a jogállamisági eljárás Magyarország és Lengyelország ellen. Ugrásszerűen megnőtt az influenzások száma az országban. Rekordösszegű finanszírozást nyújtott a felzárkózó gazdaságoknak tavaly az EBRD. A nap legfontosabb hírei január 16-án.
2020.01.13. 22:18

Egyeztetne a kormánnyal a főváros a fejlesztésekről - a nap hírei

A kormány elkötelezett a főváros fejlesztése iránt - jelentette ki az illetékes államtitkár. Kormányzati és szakmai közmegegyezést sürget a lakáspolitikáról a nemzeti bank elnöke. Újra megjelent a madárinfluenza Magyarországon. A nap legfontosabb hírei január 13-án.
2019.12.27. 21:25

A legtöbb helyen ingyenesen lehet parkolni Budapesten - a nap hírei

Bruttó félmillió forintos juttatást kapnak a fegyveres testületek hivatásos állományának tagjai. 98,5 százalék a belföldi gáztározók töltöttsége. Koszovóban egyre bizonytalanabb a kormányalakítás. A nap legfontosabb hírei december 27-én.
2019.12.23. 22:39

Az államhoz kerül a Mátrai Erőmű - a nap hírei

Tavasszal indul Magyarországon az azonnali fizetési rendszer. Elektronikus levél bizonyítja, hogy az amerikai elnök hivatala visszatartotta a katonai segélyt Ukrajnától. Azonnali hatállyal lemondott a Boeing vezérigazgatója. A nap legfontosabb hírei december 23-án.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018