INFORÁDIÓ 
2020. július 6. hétfő
Csaba

a nap hírei

2020.06.29. 22:16

Tovább bővül a családtámogatások rendszere - a nap hírei

Tovább bővül a családtámogatások rendszere – jelentette ki a családügyi államtitkár. A második negyedévben 4,1 százalékra nőtt a munkanélküliségi ráta. Csúsztatott iskolakezdést javasol a főváros ősztől a járvány elleni védekezés részeként. A nap legfontosabb hírei június 29-én.
2020.06.22. 22:26

Orbán Viktor: a vajdasági magyarok megmutatták, hisznek az összefogás erejében - a nap hírei

Az egész nemzetnek szóló üzenetnek nevezte a Vajdasági Magyar Szövetség szerbiai választási sikerét Orbán Viktor kormányfő. A járvány elleni védekezés költségei és a gazdaságvédelmi akcióterv kiadásai növelték a pénzforgalmi hiányt. Az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója szerint a koronavírus-járvány gazdasági és társadalmi válságot is okozott. A nap legfontosabb hírei június 22-én.
2020.06.18. 22:59

Megszűnt a nyugdíjasok vásárlási idősávja - a nap hírei

Szeptember-októberben lehet a koronavírus-járvány második hulláma – hangzott el a kormányinfón. Az Európai Unió Bírósága szerint sérti a közösségi jogot a civil szervezetek külföldi finanszírozásáról szóló magyar törvény. Elhunyt Benedek Tibor vízilabdázó. A nap legfontosabb hírei június 18-án.
2020.06.15. 22:12

Létrejött a járványügyi bevetési egység - a nap legfontosabb hírei

Létrejött a járványügyi bevetési egység. Erőteljes kormányzati támogatást tart szükségesnek a gazdaság újraindításához a miniszterelnök. A hagyományos oktatási rendben is továbbvinné a tantermen kívüli digitális oktatás több elemét a köznevelési államtitkár. A nap legfontosabb hírei június 15-én.
2020.06.13. 21:53

Feloldották a kórházi látogatási tilalmat - a nap hírei

Újabb négy koronavírusos beteg halt meg, 11 embernél mutatták ki a fertőzést. Feloldotta a kórházi látogatási tilalmat az országos tisztifőorvos. Bezárták Peking egyik piacát egy újabb koronavírus-járványgóc keletkezésének gyanúja miatt. A nap legfontosabb hírei június 13-án.
2020.06.12. 22:24

Hétfőtől újraindulhat az egészségügyi ellátás - a nap hírei

2021 is gazdaságvédelmi év lesz a miniszterelnök szerint. Hétfőtől újraindulhat az egészségügyi ellátás. A koronavírus-járvány második szakaszára figyelmeztette a tagállamokat az egészségügyért felelős uniós biztos. A nap legfontosabb hírei június 12-én.
2020.06.04. 22:33

A trianoni békediktátum 100 éves évfordulójára emlékezett a magyarság - a nap hírei

Magyarországon és a magyar közösségek világszerte is megemlékeztek a trianoni békediktátum 100 éves évfordulójáról. Kétszázmilliárd forintos, kedvezményes hitelkeretet nyit a kormány az önkormányzatoknak. Feloldják a látogatási tilalmat a szociális intézményekben a veszélyhelyzet június 20-ai megszűnése után. A nap legfontosabb hírei június 4-én, a nemzeti összetartozás napján.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018