INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

3-as metró

2020.05.22. 10:29

Szembetűnő változások a 3-as metrón

Javában zajlik az M3 metróvonal felújítása a Kőbánya-Kispest és Népliget közötti szakaszon, amely hétről hétre más képet mutat.
2020.05.17. 17:49

Új villamosjárattal gazdagodhat Budapest

A közlekedési szakemberek egyetértenek abban, hogy a 3-as metró középső részének felújításának idején jól jönne egy kötöttpályás mentesítőjárat, hogy ne csupán a dugókban araszoló pótlóbuszok jelentsék az utazási kínálatot.
2020.03.24. 06:00

A budapesti nagyberuházásokat még nem hátráltatja a járvány

A többi között a 3-as metró felújítása is zajlik a szükséges egészségügyi előírások betartása mellett – mondta Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes. Hozzátette: azoknál a beruházásoknál, amelyek még csak közbeszerzési fázisban vannak, várható változás, ilyen lehet a Lánchíd rekonstrukciója.
2020.03.05. 07:47

BKK-vezér: több híd felújítása is csúszhat

A Lánchíd felújításához hasonlóan várhatóan még a tavasszal feltételes közbeszerzési eljárást írnak ki a 3-as metró aluljáróinak felújítására és akadálymentesítésére, amely 17-18 milliárd forintból valósulhatna meg - mondta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. vezérigazgatói posztját februártól betöltő Varga Ivett.
2020.02.26. 18:19

A BKK azt kéri utasaitól, hogy a metrópótlás idején sétáljanak is

A vállalat arra készül, hogy a belvárosban is zökkentőmentes legyen a 3-as metró felújítása alatt a buszos pótlás - fogalmazott az InfoRádiónak adott nagyinterjújában Varga Ivett, a BKK vezérigazgatója, aki kiemelte: van elég jármű a pótláshoz, de más vonalakon is sűrűbb lesz a járatok közlekedtetése.
2020.01.31. 18:53

Metrófelújítás: sejtik, miért kell idő előtt nekiugrani a középső szakasznak

Az északi és déli szakaszok felújításának csúszása miatt zárják le hamarabb a 3-as metró középső szakaszán a Ferenciek tere és az Arany János állomásokat, ahol elkezdik az érintett területek megújítását – mondta az InfoRádiónak a Metróért Egyesület elnöke. Bíró Endre hangsúlyozta: a belvárosi szakaszon a metrópótlás komoly fennakadásokat okozhat.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018