INFORÁDIÓ
2021. június 15. kedd
Jolán, Vid

élet menete

2019.04.29. 18:46

Százharminc magyar diák az Élet menetében

A 15 és 17 év közötti fiatalok az ország hét iskolájából jelentkeztek a programra, kedden utaznak a lengyelországi Auschwitzba a nemzetközi Élet menetére, május 2-án az 53 országból érkező delegációval együtt vesznek részt a holokauszt áldozatainak emlékére rendezett programon.
2019.04.14. 15:31

Indul az Élet menete

A holokauszt áldozataira emlékező séta este 6 órakor kezdődik, az emlékezők a Március 15. térről és a Jane Haining, majd az id. Antall József rakparton vonulnak a Cipők a Duna-parton emlékműhöz. A megemlékezés útvonalán forgalomkorlátozások vannak.
2019.04.14. 07:33

Forgalmi változások: a szombat még csak bemelegítés volt

A délelőtti és kora délutáni utcai futóversenyt, valamint a kisebb virágvasárnapi körmeneteket követően este jön az Élet Menete felvonulás - csak a legfelkészültebbek próbálkozzanak a budapesti közlekedéssel!
2018.05.13. 16:57

Az emlékezés fontosságát hangsúlyozták a szónokok Élet menetén

Elindult az Élet menete a budapesti a Március 15. térről vasárnap délután. A holokauszt áldozataira emlékező menet az Erzsébet hídon keresztül a Friedrich Born rakpartra vonul. Az emlékezés fontosságát hangsúlyozták és a kirekesztés veszélyeire figyelmeztettek a szónokok.
2017.04.16. 07:06

Holokauszt emléknap - Vasárnap tartják az Élet menetét

Vasárnap tartják az Élet menetét Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező menet délután indul a Cipők a Duna-parton emlékműtől, és a pesti alsó (idősebb Antall József) rakparton, majd a Lánchídon keresztül a Clark Ádám térre érkezik.
2016.04.17. 17:05

Elindult a holokauszt áldozataira emlékező menet

Elindult az Élet menete Budapesten vasárnap délután. A Dohány utcai zsinagógától a sófár hangjára induló tömeg a Károly körút - Deák tér - József Attila utca - Széchenyi tér - Zrínyi utca útvonalon keresztül a Szent István-bazilika előtti térre tart.
2016.04.16. 15:29

Vasárnap tartják az Élet menetét

Vasárnap tartják az Élet menetét Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező menet a Dohány utcai zsinagóga elől indul, és a Károly körút - Deák tér - József Attila utca - Széchenyi tér - Zrínyi utca útvonalon keresztül a Szent István-bazilika előtti térre érkezik meg. Először szólnak az emlékezőkhöz közösen a történelmi egyházak képviselői.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018