INFORÁDIÓ 
2020. február 17. hétfő
Donát

éder tamás

2020.01.15. 07:37

Tévhitet oszlattak el a húsok kötelező zászlózásáról

Egy uniós rendelkezés magyarországi bevezetéséről van szó - mondta az InfoRádióban a Magyar Húsiparosok Szövetségének elnöke. Az előrecsomagolt húsok esetében eddig is feltüntették a származási helyet, mostantól azonban sok helyen a pultban kapható sertéshúsok esetében is kötelezővé tették ezt - tájékoztatott Éder Tamás.
2019.08.29. 08:07

Szokjunk hozzá az egyre drágább sertéshúshoz!

Évekig drágul majd a a sertéshús felvásárlási és ezen keresztül a bolti ára is - jelentette ki az InfoRádiónak adott interjúban a Hússzövetség elnöke. Éder Tamás szerint emögött leginkább a sertéspestis elhúzódó hatásai és az előállítási költségek növekedése áll.
2018.05.07. 18:16

A magyar gazdaságot lehúzza a sertéspestis

Az április 21-ei eset után további öt vaddisznó teteméből mutatták ki az afrikai sertéspestist. Több távol-keleti ország teljes embargót rendelt el a magyar sertéshúsra, köztük az egyik legnagyobb felvásárló Japán is. Az emberre nem veszélyes, de a magyar gazdaságnak tetemes károkat okozó járvány egyelőre még nem nyomja le az élő sertés árát és a boltokban is csak néhány akciós termékkel lehet találkozni - mondta Éder Tamást, a Magyar Húsiparosok Szövetségének elnöke.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018