INFORÁDIÓ 
2020. június 2. kedd
Anita, Kármen

áder jános

2020.05.02. 21:55

Áder János: nemzeti összefogásra van szükség - a nap hírei

A köztársasági elnök szerint a rendszerváltás utáni berendezkedés kiállta az idők próbáját. A kormánypártok politikájával indokolta távolmaradását a parlament ünnepi ülésétől két baloldali ellenzéki tömörülés. Magyarországon 335-re nőtt, világszerte megközelítette a 240 ezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak a száma. A nap legfontosabb hírei május 2-án.
2020.04.23. 17:28

Megható üzenetet küldtek Magyarországnak

A szlovén államfő szolidaritását fejezte ki Magyarországgal az új típusú koronavírus-járvány elleni küzdelemben az Áder János köztársasági elnöknek küldött csütörtöki üzenetében.
2020.03.30. 17:11

Áder János: a kormány felhatalmazása nem korlátlan

Ez nem a politikai haszonlesés ideje. A koronavírus elleni védekezésről szóló törvény nem határidő nélküli, a kormány felhatalmazása nem korlátlan - közölte Áder János államfő, miután elrendelte a jogszabály kihirdetését.
2020.02.14. 14:57

Meghívta a pápát a magyar köztársasági elnök

Áder János a Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus alkalmából hívta magyarországi látogatásra a katolikus egyházfőt, aki négyszemközti audiencián fogadta a magyar államfőt a Vatikánban.
2020.01.05. 08:50

Áder János nemzeti minimumot sürgetett

Nincs jobboldali és baloldali klímaváltozás - hangsúlyozta a köztársasági elnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, amelyben közmegegyezést, nemzeti minimumot sürgetett a kérdésben. A klímaváltozással kapcsolatban a Mátrai Erőmű leendő állami tulajdonának céljáról, a fővárosi klímavészhelyzetről, valamint a politikai összefogásról is beszélt.
2020.01.01. 00:30

Áder János: mindannyiunk felelőssége a teremtett világ megőrzése

Nincs teljes, egészséges emberi élet a természet egészsége, teljessége nélkül - mondta a köztársasági elnök a közszolgálati televízióban elhangzott újévi köszöntőjében. Áder János "mindannyiunk személyes felelősségének" nevezte a teremtett világ megőrzését, és nemzeti közmegegyezést szorgalmazott a kérdésben.
2019.12.14. 08:17

"Az egészségügy nem terelhető BKV-ellenőr szerepbe" - ezért megy Áder Jánoshoz a MOK

Az államfőhöz fordult az orvosi kamara az új tb-törvény miatt. Az új elnök Kincses Gyula az InfoRádiónak azt mondta: 3 hónapos járuléktartozás után az ingyenes orvosi ellátás megvonása aránytalan büntetés, egy baleset miatt akár több milliós költséget is jelenthet. Szerinte az új szabálynak egészségügyi kockázata is van.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018