Nyitókép: Pixabay.com

Lelőttek két embert Ausztriában, a tettes szökésben lehet

Infostart / MTI
2024. október 28. 14:09
Az egyik áldozatra egy mezőn bukkantak rá hétfőre virradóra Felső-Ausztriában, Altenfelden település közelében. A rendőrség egyelőre nem azonosította az áldozatot, de az osztrák média - források megnevezése nélkül - azt írta, hogy az áldozat az egyik ottani település polgármestere volt. A másik áldozat, egy vadász holttestét a nap folyamán később találták meg.

Lőtt sebbel, holtan találtak két férfit hétfőn Ausztria északi részén, a cseh határhoz közeli Mühlviertel régióban - közölte a rendőrség.

A közlemény szerint az egyik áldozatra egy mezőn bukkantak rá hétfőre virradóra Felső-Ausztriában, Altenfelden település közelében. A rendőrség egyelőre nem azonosította az áldozatot, de az osztrák média - források megnevezése nélkül - azt írta, hogy az áldozat az egyik ottani település polgármestere volt. A másik áldozat, egy vadász holttestét a nap folyamán később találták meg.

A gyilkosságok feltételezett elkövetőjéről és indítékáról a rendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást, csupán annyit közölt, hogy a gyanúsított még szökésben van, és nála lehet a gyilkos fegyver.