Nyitókép: Forrás: police.hu

Elfogták a solymári gázolót

Infostart
2023. december 7. 15:25
Két gyalogost sodort el a zebrán, majd megállás nélkül továbbhajtott.

Mint arról az Infostart is beszámolt, kis híján tragédia történt Solymáron, a Rózsika úton. A zebrán szabályosan átkelő két hölgyet elsodorta egy német rendszámú BMW X5-ös, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia, bár mindketten megsérültek.

A police.hu azt közölte, hogy az ismeretlen sofőr felkutatását a rendőrök minden rendelkezésükre álló módszerrel igyekeztek a lehető legrövidebbre zárni. Ebben a solymári és pilisszántói körzeti megbízottak is nagy segítséget nyújtottak. Többtucatnyi kamerafelvételt elemeztek, házról házra jártak, hogy olyan információkhoz jussanak, amik elvezethetik őket a tetteshez. Végül egy fővárosi címre szálltak ki a rendőrök.

A Budapest II. kerületében lévő ház garázsában megtalálták a baleset miatt megrongálódott autót, percekkel később pedig annak gazdáját is.

A solymári balesetben megsérült a BMW X5-ös baloldala és széttört a visszapillantó tükre is. Forrás: police.hu

A 34 éves, orosz–magyar kettős állampolgárt előállították, és segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Azt mondta, megijedt, amikor gázolt, ezért hajtott tovább. Őrizetbe vették, sorsáról a napokban a bíróság dönt.