Nyitókép: Pixabay

Kiszolgálta magát borravalóval a prostituált

Infostart
2022. július 8. 21:40
A férfi 2500 forintja bánta, a bankkártyájáról nem tudott pénzt levenni a nő.

A Kecskeméti Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének kísérlete és lopás vétsége miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki szexuális aktus közben ellopta a sértett férfi pénztárcáját, majd az abban talált bankkártyával nem sokkal később fizetni próbált – írja közleményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a prostitúciós tevékenységet folytató vádlott 2022 márciusában Kecskeméten beszállt a sértett gépkocsijába és egy félreeső helyre mentek a szexuális aktus lebonyolítása érdekében. Ennek során a nő a férfi nadrágjának farzsebéből kivette a pénztárcáját, amelyben a bankkártyája és iratai is benne voltak, majd azzal távozott a helyszínről.

A vádlott a pénztárcában talált 2500 Ft-ot rögtön elköltötte. Nem sokkal később egy áruházban az általa vásárolt termékeket a lopott bankkártyával akarta kifizetni, mivel azonban a sértett a bankkártyáját időközben letiltotta, a fizetés sikertelen volt. A kecskeméti rendőrök a nőt rövidesen előállították és az intézkedés során megtalálták nála a lopott pénztárcát, az összes okmánnyal és bankkártyával együtt, így a férfinak csak 2500 Ft kára keletkezett.