Nyitókép: Police.hu

Házi készítésű sokkolóval próbálta lebénítani feleségét, hogy aztán végezzen vele

Infostart
2021. június 14. 20:50
P. Ferenc azt állítja, filmszakadás közeli élményben volt része.

Pár napra jött haza Németországból P. Ferencné, hogy láthassa unokáit, de ez a látogatás kis híján végzetesnek bizonyult számára. Férje, akit jómódban élő vállalkozóként tartanak számon a Pest megyei településen, közös otthonukban brutálisan rátámadt. Miközben a nő vacsorázott, férje

hátulról le akarta bénítani egy áram alá helyezett, házi készítésű, disznóöléshez használatos sokkolóval

– írja a Blikk.

A halálra rémült asszony kimenekült az utcára, és egy bokor mögé bújt, onnan figyelte bizonytalan lépésekkel, késsel a kezében közeledő férjét. A nő pár perccel később visszaosont a házba, magához vette közben a terasz asztalán lévő kést és a sokkolót, és az ágytakaró alá rejtette azokat. Épp a telefonját kereste, amikor a férje – kezében egy másik késsel – megjelent az ajtóban és újra rátámadt. A nőnek végül sikerült a férfi kezéből kivennie a kést, amit egy szemestbe dobott, majd kimenekült a házból. Először az orvosi ügyeletre ment, onnan pedig a rendőrségre – foglalja össze a történteket a bulvárlap.

P. Ferenc előállításakor tagadta a bűncselekményt, panasszal élt a gyanúsítás ellen, viszont vallomást tett. Azt mondta:

filmszakadás közeli élményben volt része, az utolsó képe egy pálinka a kezében, a következő pedig a bilincs a kezén

– olvasható a Police.hu-n.

A nyomozók a helyszínen több levelet is találtak P. Ferenc kézírásával, amelyben felesége megölését vetette papírra. Többször küldött neki fotót a garázsban felkötött hurkokról, amellyel öngyilkossági gondolatait jelezte. A gyanú szerint terve az volt, megöli asszonyát, majd végez magával.

Police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az azóta letartóztatott férfi ellen.