Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot


MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES

INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 26. szombat
Jusztina, Pál

boncmester

vallomás

testrészek

páty

szervkereskedelem

magyar györgy

Kiderült, mi vezetett a pátyi boncmester lebukásához

Kiderült, mi vezetett a pátyi boncmester lebukásához

Infostart

Részben beismerő vallomást tett R. Dénes, a kertjében emberi maradványokat tároló egykori boncmester azonban tagadja, hogy kereskedett volna a szövetekkel.

Az egykori pátyi boncmester sosem szeretett volna a hírekben szerepelni, egyedül a túlélésre vágyott – írja a Bors. A bulvárlap megtalálta a férfit, aki annyira retteg a nyilvánosságtól, hogy az utcára sem szívesen megy ki, ezért az ügyvédjéhez irányította a médiumot.

„Azért vállaltam el az ügyet ingyen, mert a tények ismeretében meggyőződtem arról, hogy a férfi senkinek sem ártott” – fogalmazott Magyar György, hozzátéve, hogy egy anyagilag és erkölcsileg is tönkrement emberről van szó. „Arra vállalkozott, hogy egészségügyi intézményeknél le­vő, vizsgálatokra kimetszett em­beri szövetdarabok elszállításáról és megsemmisítéséről gondoskodjon. A krematórium szolgáltatásáért viszont fizetni kell, ám ő a költséget nem tudta kigazdálkodni. Ennek ismeretében a szöveteket hazavitte azzal a tervvel, hogy a későbbiekben teljesíti a kötelezettségét, amikor pénzhez jut” – ma­gyarázta az ügyvéd, hangsúlyozva:

szó sincs szervkereskedelemről, de még az előzetes információkban megjelent végtagokról vagy szervekről sem.

A Bors azt is megtudta, hogy a volt boncmester milyen körülmények kö­zött bukott le. R. Dénes annyira nehéz helyzetbe került, hogy kénytelen volt 100 ezer forint alatt eladni az autóját, amit a szövetek szállítására is használt. A vevőknek átadta a slusszkulcsot, mert arra sem volt pénze, hogy odautazzon a régi házába, és a gépkocsit személyesen adja át. A vásárlók elmentek a járműért, de aztán alaposabban szétnéztek az udvaron, és jelezték a rendőrségnek, hogy milyen tégelyeket találtak.

Ma­gyar szerint R. Dénes nem számíthat komoly büntetésre.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018