eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Utasok szállnak fel az autóbuszra a Villanyrendőr megállóban Miskolcon, ahol üzemkezdettől határozatlan ideig sztrájkolni kezdtek a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. dolgozói 2016. február 17-én.  A sztrájkkal a szakszervezetek egyebek között a beígért, de elmaradt tavalyi béremelést, az évek óta visszatartott prémiumot, a diszkrimináció megszüntetését, valamint a szakszervezetekkel való kulturált, rendszeres egyeztetést akarják kikényszeríteni.
Nyitókép: MTI Fotó: Vajda János

Elgurult a gyógyszer az utasnál

Ellenőrökre támadt Miskolcon egy agresszív utas, a férfit gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárását a Miskolci Rendőrkapitányság egy 58 éves felsőzsolcai férfival szemben – olvasható a Police.hu-n.

A gyanúsított hétfő délután inzultálta az utasokat, illetve szidalmazta a munkájukat végző jegyellenőröket,

egyiküket meg is ütötte.

A bejelentést követően a járőrök elfogták, majd előállították az 58 éves férfit a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×