eur:
393.75
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

Kilencéves gyermek segélyhívón kért rendőri intézkedést

Kiskorú veszélyeztetése miatt vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség egy anya és annak élettársa ellen, miután a nő kilencéves gyermeke segélyhívón kért segítséget, mert szülei ittasan erőszakosan viselkedtek egy januári éjjelen - közölte a Komárom-Esztergom megyei főügyész.

A vádlottak vértesszőlősi házukban a nő egyik férfi rokonával italoztak. A nő és a rokona összeveszett, és előbbi pofon ütötte a férfit, akinek emiatt vérezni kezdett az orra.

A nő élettársa ezután gáz-riasztó fegyverrel kezdett hadonászni, egyet lőtt vele, és a nő fejéhez tartotta a fegyvert, azzal fenyegetve őt, hogy lelövi.

A gyermek ekkor az édesanyja kérésére éjjel fél 12 után telefonon bejelentést tett, mire a rendőrök kimentek a lakáshoz - tette hozzá.

Sem az anya rokona a könnyű testi sértés miatt, sem a nő a fenyegetés miatt nem élt magánindítvánnyal. Az ügyészség azonban kiskorú veszélyeztetése miatt vádat emelt a nő és élettársa ellen, valamint indítványozta, hogy a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje a vádlottakat, a férfitól pedig kobozza el a riasztófegyvert.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×