Nyitókép: pixabay

Megszólalt a pásztói szállón felismerhetetlenségig összevert nő

Infostart
2019. november 13. 07:32
Bántalmazója szabadlábon védekezhet, a rendőrök azt mondták az áldozatnak, nincs miért izgulnia, ezt a férfit nem látja többet.

Bejárták a sajtót az internetre felkerült fotók, amelyet maga az áldozat osztott meg. Volt párja kis híján agyonverte a hatgyermekes miskolci nőt, akinek a bántalmazástól a felismerhetetlenségig eltorzult az arca.

Szombaton, egy pásztói szállón követték el a bántalmazást, a nő a Blikknek elmondta, hogy a salgótarjáni kórház hivatalból feljelentést tett a bántalmazás miatt, de a férfi, aki megverte szabadlábon védekezhet.

A nő a lapnak beszélt a bántalmazásról, az előzményekről elmondta, hogy az agresszív férfi kapcsolatuk egy éve alatt többször megcsalta, és akkor jött az első pofon, amikor az asszony emiatt szakítani akart vele. A nő utolsó esélyként elkísérte a férfit annak osztálytalálkozójára, ekkor vesztek össze, aminek a brutális bántalmazás lett a vége.

A férfi ököllel ütötte az arcát, eltörte az orrát, a fogát, kitépte a haját, kis híján megfojtotta. recepciósok siettek a segítségére, a mentő a salgótarjáni kórházba vitte, az intézmény hivatalból feljelentést tett.

A lapnak nyilatkozó ügyvéd elmondta, hogy büntetőeljárás keretében is lehetőség van távoltartási végzés kérésére, ennek időtartama 10–60 nap, de a rendőrség elrendelhet ideiglenes megelőző távoltartást, ami 72 óra.