Fordulat a brutálisan összevert nő ügyében

Infostart
2019. november 13. 13:20
Lépett a rendőrség a durva szombati eset után.

A Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében kezdeményezte az ügyészségen a férfi távol tartásának elrendelését, aki a gyanú szerint brutálisan összevert egy nőt szombaton Bujákon - közölte a 24.hu megkeresésére Nágel Tamás százados, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az áldozat osztotta meg a képeket magáról, és a fotók bejárták a sajtót. A miskolci nőnek ugyanis bántalmazástól a felismerhetetlenségig eltorzult az arca.

Szombaton, egy pásztói szállón követték el a bántalmazást. A nő a Blikknek elmondta, hogy a salgótarjáni kórház hivatalból feljelentést tett, de a férfi, aki megverte, szabadlábon védekezhet.

A hatgyerekes anya és K. István viszonya tavaly októberben kezdődött. Bernadett elmondása szerint idén júniusban bántalmazta először. Augusztusban aztán ismét rátámadt a férfi, aki már azzal fenyegette, hogy a szobában lévő életlen szamuráj karddal vágná el a torkát.

A múlt szombati eset után a nő távoltartást és személyi védelmet is kért a rendőrségtől, de kérését akkor elutasították.

Az ügyben büntetőeljárás folyik, melynek részleteiről az eljárás érdekében a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást.