eur:
394.31
usd:
370.05
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: A helyszínen talált töltényhüvelyek (police.hu)

Lövéseket hallottak Tatabányán - kiderült, mi történt

Egy tatabányai bevásárlóközpont parkolójában három lövést hallottak csütörtök kora délután. A rendőrség elfogott egy férfit és részleteket közölt az ügyről.

Augusztus 26-án délután egykor hívták fel a rendőrséget azzal, hogy egy tatabányai bevásárlóközpont parkolójában három lövést hallottak.

Látták, hogy egy férfi kezében feltehetően fegyver van, aki hangosan kiabál és egy jármű ajtaját próbálja kinyitni.

Mivel ez nem sikerült, beszállt egy fekete színű gépjárműbe, majd sietősen távozott.

A rendőrök haladéktalanul megkezdték a járműnek, és a vezetőjének a felkutatását. A nyomozók a helyszíni szemle során, három darab gáz-riasztó töltényhüvelyt találtak - írta a police.hu oldal.

Két órával később a járőrök és a nyomozók közösen 14 óra 55 perckor Tatabányán, a Március 15-e úton megállították a fekete színű gépkocsit, és elfogták a 26 éves helyi lakost. H. Martint a rendőrkapitányságra előállították, ellene fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A férfi elmondta, hogy

összeveszett a barátnőjével és az ő kocsiját próbálta a parkolóban kinyitni.

A nyomozók, a bűncselekmény során használt gáz-riasztó pisztolyt és a hozzá tartozó lőszereket is megtalálták, amit lefoglaltak. A tatabányai lakost gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal küldi meg az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×